Bunaziua,
As avea nevoie de un sfat intr-o problema de divort.Sunt casatorita de 4 ani (dar impreuna am avut o relatie de aproximativ 7 ani) si am un singur copil minor( 9 ani) dintr-o casatorie anterioara..In urma stresului acumulat de copilul meu care a ajuns sa aiba ticuri nervoase,in urma amenintarii constante cu moartea,a abuzurilor verbale si violentelor fizice repetate,care au durat cel putin 6 ani m-am hotarat sa-l parasesc si am plecat. In tot acest timp (neavand unde sa ma duc), am sperat ca va fi potolit de lege si am cerut ajutorul politiei locale de nenumarate ori.De nenumarate ori i-au fost intocmite dosare penale in care i se cerea sa plateasca amenda si atat.Cei de la sectia de politie mi-au spus ca asta-i legea in Romania si ei in problemele de familie nu se baga,daca nu e ceva mai mult(gen vatamare corporala cu spitalizare mai multe zile).Acum am reusit sa plec,locuiesc singura,de doi ani de zile,doar cu copilul meu,care s-a linistit si nu mai are acele ticuri.Nu am nici o relatie si nici nu vreau,deci nu as putea fi acuzata pentru parasirea domiciliului din acest motiv.In acesti 2 ani de cand ne-am separat,am mai vorbit (nu de multe ori) cu sotul meu la telefon (locuim in localitati diferite) prin care ii ceream acordul cu privire la cererea de divort,dar el refuza sa-mi acorde divortul.Sunt disperata si intrebarea mea ar fi daca as avea vreo sansa sa divortez,avand in vedere ca suntem separati totusi de 2ani ? As mentiona si faptul ca nu avem nici un fel de bunuri materiale comune impreuna.Si nu am nici martori care ar fi dispusi sa participe la proces(sunt prietenii lui si nu vor depune marturie impotriva).In speranta ca ma veti putea ajuta cu un sfat competent,va multumesc anticipat.
divort
Re: divort
puteti divorta fara nici o problema...
martori puteti pune si pe parintii dvs...care au auzit de la dvs ce viata grea ati avut cu sotul si caci casatoria este pt dvs imposibila...deci...desfacerea casatoriei
martori puteti pune si pe parintii dvs...care au auzit de la dvs ce viata grea ati avut cu sotul si caci casatoria este pt dvs imposibila...deci...desfacerea casatoriei