cand pot da examen pentru un nou permis?

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
rares85

cand pot da examen pentru un nou permis?

Post by rares85 » 03 Aug 2010, 16:00

Buna ziua

Daca am avut procesul in data de 21 ianuarie 2010,proces pentru infractiune la regimul circulatiei,care s-a terminat la prima infatisare,fara a mai face recurs,cand pot da examen pentru un nou permis in ce data?Este normal sa nu mi se comunice acasa hotararea judecatoreasca si o instintare de la politia rutiera cum ca mi-a fost anulat permisul dupa mai bine de o jumatate de an?Va multumesc anticipat.

angel

Re: cand pot da examen pentru un nou permis?

Post by angel » 04 Aug 2010, 00:10

la ce data a ramas hotarea defintiva si ce scrie in dispozitivul ei mai exact?va condamna la... anuleaza permisul ...
de regula hotararile in prima instanta, vi se comunica...insa daca ati avut aparator in dosar trebuia sa v-o inmaneze acesta sau chiar dvs personal...

rares85

Re: cand pot da examen pentru un nou permis?

Post by rares85 » 04 Aug 2010, 07:30

Aparator am avut din oficiu,am fost judecat pentru conducerec cu alcoolemie peste 0,8 , pe saitul judecatoriei scrie doar atat:

"21/01/2010 condamna inculpatul ORI la x ani inchisoare pe care o suspenda conditionat pe o durata de x ani ce constituie termen de incercare pt.inculpat. Soluţionare."

Din cate stiu eu daca nu am facut recurs hot. ramane definitiva in 10 zile de la pronuntare,nu?Se poate sa nu se anuleze permisul?

Post Reply