Accident cu alcoolemie 0,88

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Cosmin14

Accident cu alcoolemie 0,88

Post by Cosmin14 » 27 Jul 2010, 20:05

Sunt stresat pentru ca nu stiu ce se va intampla cu mine..am avut un accident cu masina personala ,de unde a rezultat avarierea masini si prietenul din dreapta a avut mana rupta..problema este ca bausem si la etilotest mi-a esit 0,88 mg/l..prietenul nu are nici o pretentie..acuma nu stiu cum sa procedez si ce va urma, asta sa intamplat alaltaieri...de la accident politia nu ma mai contactat ..ar trebui sa-i contactez eu?..in fine ce ma intereseaza pe mine este daca puteti sa-mi spuneti ce sentinta voi primi la sfarsitul dosarului..(am carnet de profesionisti,21 ani fara nici o abatere in trecut)? am nevoie sa-mi iau un avocat? va multumesk

angel

Re: Ajutatima va rog

Post by angel » 28 Jul 2010, 01:28

asteptati ca va vor chema ei...
atunci o sa va angajait un aparator, macar in instanta...
daca n-ati avut alte probleme in trecut, in sensul ce a fi recidivist...o amenda penala sau o suspendare a executarii...oricum asteptati si proba de la sange si atunci sa vedem cam cat a fost alcoolemia-n sange...prietneul dvs se putea constitui parte civila in cadrul procesului penal...dar daca nu se constituie,e bine.
cate zile de ingrijiri medicale are prietenul?si-a scos certificat? a mers la spital ma gandesc, s-a consemnat ca si-a fracturat mana de catre organul de cercetare?

Post Reply