am si eu o problema daca ma puteti ajuta...

Familiei
Post Reply
Glavan Florina

am si eu o problema daca ma puteti ajuta...

Post by Glavan Florina » 27 Jul 2010, 00:54

Sunt casatorita de 3 ani si am 2 baieti,unul de aproape 3 ani si unul de aproape 2 ani, am fost plecata in italia 4 luni anul acesta si acum cand am venit sotul meu a inceput cu scandal si acum a plecat de acasa,noi stateam la casa parintilor mei, daca divortam este posibil sa imi ia unul din baieti.astept un raspuns,va rog, va multumesc.

angel

Re: am si eu o problema daca ma puteti ajuta...

Post by angel » 28 Jul 2010, 18:54

instanta tine cont de conditiile pe care i le poate oferi minorului,parintele caruia ai este icnredintatat acesta...
deci, trebuie sa aveti spatiul locativ...inteleg ca sotul n-are...o sursa de venit...

parintii au drepturi si obligatii egale in ceea ce privesc copii minori.

Glavan Florina

Re: am si eu o problema daca ma puteti ajuta...

Post by Glavan Florina » 31 Jul 2010, 22:24

Glavan Florina wrote:Sunt casatorita de 3 ani si am 2 baieti,unul de aproape 3 ani si unul de aproape 2 ani, am fost plecata in italia 4 luni anul acesta si acum cand am venit sotul meu a inceput cu scandal si acum a plecat de acasa,noi stateam la casa parintilor mei, daca divortam este posibil sa imi ia unul din baieti.astept un raspuns,va rog, va multumesc.
Sotul meu are prenatal dar a spus k il intrerupe ptr a se angaja...Insa la casa parinteasca unde locuieste acum el,locuieste si mama lui kre este bolnava si nu se poate deplasa aproape deloc si ink 2 frati...dar in familia lui sunt mai multi bolnavi de TBC,cei 2 frati kre locuiesc in casa si de asemenea tatal lui a murit tot de TBC...eu locuiesc cu parintii,sora mea de 17 ani si cu bunica mea...eu nu lucrez ink dar vreau sa ma angazej...

Post Reply