mi-a fost ridicat permisul de conducere pt. exces de viteza in oras !
cand am fost oprit am prezentat permisul de conducere si certificatul de inmatriculare .militianul mi-a intocmit p.v.pe adresa de pe permisul de conducere , care nu mai este aceeasi cu adresa la care locuiesc acum .efectiv nu am gasit o zi libera pt. a schimba si permisul de conducere pe noua adresa .iar c.i. il lasasem sotiei pentru a achita o rata la banca .
deci , p.v.-ul a fost completat fara sa mi se verifice adresa la care locuiesc , pe o adresa mai veche , si in p.v. nu este precizat si CNP-ul meu .
CREDETI CA SE VA ANULA P.V.-UL LA CONTESTATIE DATORITA ACESTOR DATE CARE NU SUNT CONFORME CU REALITATEA SI PENTRU FAPTUL CA ESTE INCOMPLET ?/
va rog sa ma ajutaticu un raspuns la intrebarea mea !
Re: va rog sa ma ajutaticu un raspuns la intrebarea mea !
In PV nu se mai trece CNP-ul, iar adresa veche nu este eroare, tu ai datoria de a schimba permisul de conducere, la schimbarea noului domiciliu.
Nu vei avea sanse in anularea acelui p.v. si nici recuperarea permisului de conducere.
Nu vei avea sanse in anularea acelui p.v. si nici recuperarea permisului de conducere.
Re: va rog sa ma ajutaticu un raspuns la intrebarea mea !
subscriu postului anterior.
legiuitorul chiar a prevazut expres schimbarea permisului o data cu schimbarea domiciliului....deci cadea in sarcina DVS acest aspect.
incercati sa-l anulati pe alt considerent...poate n-au proba video/radarul..etc...etc...
pS. exista acum un proiect de lege,care priveste accelerarea reformei in justitie...face referire si la contraventii...plangerea contraventionala...si ramane defintiva in prima instanta,la judecatorie...sper sa nu intrati sub incidenta acesteia,ca altminteri,in 2 termene,se cam finalizeaza si daca pierdeti,va trebui sa dati mai repede permisul...
legiuitorul chiar a prevazut expres schimbarea permisului o data cu schimbarea domiciliului....deci cadea in sarcina DVS acest aspect.
incercati sa-l anulati pe alt considerent...poate n-au proba video/radarul..etc...etc...
pS. exista acum un proiect de lege,care priveste accelerarea reformei in justitie...face referire si la contraventii...plangerea contraventionala...si ramane defintiva in prima instanta,la judecatorie...sper sa nu intrati sub incidenta acesteia,ca altminteri,in 2 termene,se cam finalizeaza si daca pierdeti,va trebui sa dati mai repede permisul...