Am nevoie sa aflu ceva ..

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
emp

Am nevoie sa aflu ceva ..

Post by emp » 23 Jul 2010, 22:59

Mai demult parca a dat o lege statul nostru ..Se spunea ca persoanele care implinesc varsta de 90 de ani vor primi o masina logan . Ceva de genul . As dori sa aflu daca este adevarat si cum se poate obtine daca este adevarat .. va multumesc

angel

Re: Am nevoie sa aflu ceva ..

Post by angel » 23 Jul 2010, 23:04

:roll: :roll:

asta era o gluma?! si, eu nu m-am prins?

DevilMean

Post by DevilMean » 24 Jul 2010, 09:06

Ok, dupa ce am reusit sa nu dau cafeaua afara, mi-am revenit si am pus mana pe telefon.
Dupa informatiile primite de la Dacia, ei nu au cunostinta de asa ceva.
Deci ce stiti dumneavoastra sigur este eronat. Sau cineva incearca sa faca o gluma, vorba colegei de mai sus.

angel

Post by angel » 24 Jul 2010, 13:23

mai devil,nici nu era cazul sa mai pui mana pe telefon,pentru ceva ce este extrem de evident...cine iti da pe praful asta,o masina pe de-a moca asa...si la varsta de 90 de ani...cine o conduce?! ca doar n-o trai omul ca cioara cateva sute de ani, ca sa zici la 90 este in floarea varstei.... :crizaderas: :crizaderas:

e o gluma f buna totusi,dar destul de neagra...e cam ca cea a lui Base,care a zis ca pensionarii pot trece si pe rosu :mrgreen: ..adica ca-s prea multi si sa-i mai calce cate o masina...cam asta zice presul nostru despre aceasta categorie sociala,care a cotizat o viata... :wall:

ma gandesc ca si aceasta gluma cu masina o fi venit pe fondul aceleasi probleme...cu toate ca ar fi costat mult mai mult un logan, decat sa-i dea omului pensia ce i s-ar fi cuvenit...

DevilMean

Post by DevilMean » 25 Jul 2010, 13:11

Singura explicatie plauzibila in acest caz este faptul ca traim in Romania, de asta am zis ca sa dau acel telefon, bineinteles ca si amicul de la celalalt capat mi-a zis daca nu cumva am fumat ceva dubios inainte sa-i pun intrebarea asta.

angel

Post by angel » 25 Jul 2010, 14:15

:crizaderas: :crizaderas:

evident, poate ca si eu mi-as fi pus aceeasi intrebare legitima ca si amicul tau...acum, te inteleg, ai vrut totusi sa n-ai nici un dubiu inainte de a raspunde...

oricum m-a amuzat teribil postul...

DevilMean

Post by DevilMean » 26 Jul 2010, 16:07

:-D chiar ca, asa ceva rar mai vezi :mrgreen: .

Post Reply