astept un raspuns urgent va multumesc
astept un raspuns urgent va multumesc
Buna ziua ,ma numesc Alin si am o problema mai delicata bunicul meu a murit acum citiva ani sora lui a facut un act fals prin care se specifica ca bunicul meu nu mai are urmasi tatal meu find in viata acum iar eu impreuna cu mama si tatal nu stim ce sa facem este posibil ca sora lui bunicu sa aiba dreptul la casa pamint etc lui ia fost trecut totul de catre tata iar titlul de proprietate este pe numele lui normal nu este sa ramina copiilor casa si tot ce detine ? Iar in cazul acesta ce se poate face va multumesc si astept un raspun .
Re: astept un raspuns urgent va multumesc
ati vazut dvs acest act fals?si daca da, unde? la ce institutie a fost folosit si cu ce scop?
Acest act se afla la primarie chiestia si problema mare este ca secretarul a semnat acel act ca si cum bunicul meu nu ar mai fi avut mostenitori ,putem sa facem ceva in acest sens si ce credeti sora lui bunicu are vriun drept privind faptul ca el avea totul trecut pe numele lui
aveti sanse sa castigati,dar angajati-va un avocat...ca-i dificil si dureaza...daca s-a intocmit un certificat de mostenitor/ titlu de proprietate,etc... deja in baza acestei declaratii false, acestea trebuiesc anulate...trebuie facuta plangere penala impotriva matusii dvs..etc...sunt destule de facut...tatal dvs nu poate pierde un drept, doar datorita faptului ca cineva a declarat fals...