Buna ziua!
Nu am stiut in ce categorie as fi putut incadra subiectul, nu am cunostinte de drept, asa ca l-am pus aici. Voi incerca sa descriu pe scurt problema, multumesc anticipat tuturor celor care ne pot ajuta cu vreun sfat.
Parintii mei au avut o suma de 200 milioane ei vechi la CEC. In decembrie 2009 au fost vizitati de catre "inspectorii CEC" si au fost anuntati ca o angajata a institutiei a "golit" mai multe conturi si a fugit cu 5mld lei. Printre banii furati au fost si ai parintilor mei.
De atunci si pana acum au fost asigurati de mai multe ori ca isi vor primi banii "luna viitoare", au dat declaratii, specimene de semnatura etc. Ultima data au fost informati ca nu pot sa le dea banii caci acea angajata i-a furat si trebuie sa o dea pe ea in judecata. Cum este posibil asa ceva? Parintii mei nu o cunosc pe acea persoana...cum sa o dea pe ea in judecata....?...ei au avut banii depusi la institutie, nu la o angajata a CEC-ului.
Va rog sa imi spuneti cum as putea sa ii ajut in aceasta problema. Mentionez ca parintii mei locuiesc la tara si acei 200 mil inseamna foarte mult pentru ei. Tatal meu a avut un soc cand a aflat ce s-a intamplat si vreau sa rezolv problema cat mai curand.
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile dvs!
CEC Bank ne-a furat banii
Re: CEC Bank ne-a furat banii
Si acele declaratii, specimene de semnatura, unde au fost date?
Cum s-au legitimat indivizii de la CEC?
Ati consultat si buletinele lor?
Fiti mai cu bagare de seama, ca pe vremurile astea, numai escrocherii se fac.
La sediul Politiei au fost date, escrocheria este alta aici...DevilMean wrote:Si acele declaratii, specimene de semnatura, unde au fost date?
CEC-ul raspunde fara indoiala!
Insa daca nu vor sa plateasca de buna voie, trebuiesc dati in judecata. O sa aveti nevoie de un avocat...
Succes!
Insa daca nu vor sa plateasca de buna voie, trebuiesc dati in judecata. O sa aveti nevoie de un avocat...
Succes!