Buna ziua
In anul 2007 am avut un mic accident(daca pot sa ii spun asa)am zgariat putin aripa unui ford,am dat asigurarea dar era expirata(nu am stiut)masina apartinea societatii la care eram angajata recent ,mi s-a intocmit proces verbal in care s-au constatat pagubele.
In mai 2010 am fost data in judecata de firma de asigurari a pagubitului in care mi a cerut despagubiri mari in raport de paguba facuta(in 2007 m-am obligat sa ii repar paguba dar a refuzat)
In acest caz cine raspunde (masina nu mi a fost data cu proces verbal sau incheiata cu vreo obligatie de a incheia asigurarea de catre mine)??
Multumesc
Astept raspuns
Laura
Expirare asigurare la masina societatii-Cine raspunde??
Re: Expirare asigurare la masina societatii-Cine raspunde??
Tu vei raspunde de daunele create, plus de asta, faptul ca nu te-ai uitat la un lucru banal cum ar fi asigurarea e ca si cum ai semna un contract in care iti vinzi apartamentul.
Totusi, exista o speranta, dat fiind ca te-ai oferit sa-i repari masina pagubitului, poate reusesti sa indupleci curtea sa iti reduca din cheltuieli, actele de buna credinta se stiu ca ajuta, in unele instante.
Plus de asta, probabil ca firma a adaugat penalitati de intarziere la cheltuielile de reparatie, sau au facut un calcul in raport de pretul euro la data eliberarii facturii.
Totusi, exista o speranta, dat fiind ca te-ai oferit sa-i repari masina pagubitului, poate reusesti sa indupleci curtea sa iti reduca din cheltuieli, actele de buna credinta se stiu ca ajuta, in unele instante.
Plus de asta, probabil ca firma a adaugat penalitati de intarziere la cheltuielile de reparatie, sau au facut un calcul in raport de pretul euro la data eliberarii facturii.