vrem sa ne vedem nepotelul

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
aly80_i

vrem sa ne vedem nepotelul

Post by aly80_i » 05 Jul 2010, 16:54

Fratele meu este divortat a primit dreptul sa isi viziteze copilul ceea ce a si facut si sa il ia in vacante dar nu poate cat vorbeste cu copilul vrea dar apoi nu mai vrea fiind mic are doar 6 ani si mama lui il influenteaza si el este speriat ca daca merge cu fratele meu nu o sa il mai aduca inapoi.Putem sa il luam chiar daca plange un pic si apoi il impacam sau trebuie sa asteptam sa creasca sa fie constient si sa vrea singur acest lucru adica peste cativa ani chiar.Vrem binele copilului dar vrem sa il si vedem fiind singurul nepotel din familia noastra si bunica lui si noi nu l-am mai vazut de un an.

angel

Re: vrem sa ne vedem nepotelul

Post by angel » 05 Jul 2010, 23:31

cred ca n-am prea inteles exact...
nu poate sa-l ia intrucat copilul plange atunci cand il ia tatal?
bun, si nu s-a incercat sa-l linisteasca, sa-i vorbeasca frumos...etc..etc..caci cu timpul se poate atasa si de tata chiar dac-al vede mai rar...oricum,ideea este sa nu-l stresati...daca n-o puteti rezolva, asteptati sa mai creasca ,dar intre timp, incercati sa vorbiti cu el si la tel., pentru ca la 6 ani,poate face asta si chiar intelege cu cine vorbeste...deic, incercati la inceput un contact verbal...exista posibilitatea sa refuze sa vorbeasca...nu-i nimic reveniti la un timp...dupa o saptamana -doua...nu imediat...
si ar fi indicat sa vorbiti si cu mama copilului sa nu-l mai sperie ca tatal lui "este omu' negru",ca este si-n detrimentul copilului, in primul rand al acestuia si dupa aceea tatalui.
ma rog, m-am exprimat ca si cand dvs., sunteti tatal...dar, de fapt sunteti unchiul copilului...dar nu mai rectific acum...e evident ce am zis...chiar daca m-am adresat tatalui.

Post Reply