Contestatie la exexutare respinsa

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Nicoleta85

Contestatie la exexutare respinsa

Post by Nicoleta85 » 21 Jun 2010, 13:24

Buna ziua,

Iata care este problema mea :mad: :

AFP a infiintat o poprire pentru sume de bani datorate de societatea mea unei societati "P"-debitor bugetar. Debitorul bugetar a fost supus unei inspectii fiscale efectuate de catre DGFP, inspectie in urma careia a fost luata masura popririi asiguratorii a oricaror sume le are de incasat societatea "P"; astfel societatea mea devine tert poprit. Problema e ca societatea mea a platit societatii "P" cea mai mare parte a debitului, ~ 6000 lei, ramanand un rest de plata de ~ 400 lei(o diferenta de curs valutar de fapt...), pe care "P" nu l-a solicitat vreme de peste 3 ani societatii mele, altfel l-am fi platit fara probleme...
Debitul de peste 6000 lei a fost constatat doar pe baza situatiei clientilor si a facturilor neincasate puse la dispozitia organelor fiscale de catre societatea "P". Am formulat contestatie la executare dar aceasta a fost respinsa de catre Judecatorie :regulament: , aceasta neluand in considerare faptul ca societatea mea a achitat debitul in mare parte desi am depus ordinele de plata respective, nu s-a dispus expertiza contabila, si din cate mi se pare, instanta a "luat de bun" controlul efectuat de autoritatile fiscale iar autoritatile fiscale au luat de bune actele contabile ale societatii "P".
Ce ma sfatuiti sa invoc in recurs :?: ? E nedrept sa platesc din nou toata suma#-o; in prima faza procesuala am avut avocat si tot am pierdut desi aveam si dreptatea de partea mea :-x , acum in recurs cred ca merg singura... :carte:
Va multumesc anticipat pentru orice sfat. :smile:

Nicoleta C.

Post Reply