dragi prietenii

Familiei
Post Reply
doctoru

dragi prietenii

Post by doctoru » 10 Jun 2010, 13:38

vreau sa va intreb si eu care sinteti in tema,ce poate face un parinte care fica sa de 16 anii a loato mama prietenului ei si cu prietenul ei de la casa iei si au duso la domicilul lor,fata nu vrea sa mai vina acasa la parintii,parinti neincuvintind asemenea lucru

inxs_2099

Re: dragi prietenii

Post by inxs_2099 » 10 Jun 2010, 15:00

Draga prietene. In primul rand pseudo-exprimarea ta incoerenta si talentul analgezico-gramatical de care dai dovada, ne indeamna sa trecem cu vederea ceea ce ai postat tu.
Cu stima.

agenda

Post by agenda » 10 Jun 2010, 15:38

inxs_2099 wrote:Draga prietene. In primul rand pseudo-exprimarea ta incoerenta si talentul analgezico-gramatical de care dai dovada, ne indeamna sa trecem cu vederea ceea ce ai postat tu.
Cu stima.
vorbeste in numele tau inxs :grin:

DevilMean

Post by DevilMean » 10 Jun 2010, 16:46

Ok, intervin eu.
Draga prietene, mai fa niste cursuri de limba romana, se face cam la orice scoala, iti recomand extra ore de gramatica. Apoi revino.

Numai bine.

doctoru

Post by doctoru » 10 Jun 2010, 17:02

halal prietenii care sa dea sfaturi daca nu stiu sa scriu cum va place nu se datareaza decit faptului ca sint mai in virsta si un muncitor de rind care ie dor de fica lui care nu vrea sa auda de iel sau cei care au loato nu o lasa

angel

Post by angel » 10 Jun 2010, 17:20

doctoru wrote:vreau sa va intreb si eu care sinteti in tema,ce poate face un parinte care fica sa de 16 anii a loato mama prietenului ei si cu prietenul ei de la casa iei si au duso la domicilul lor,fata nu vrea sa mai vina acasa la parintii,parinti neincuvintind asemenea lucru
mai dragilor, dar rai mai sunteti :-P :bere:

si ca sa raspund la speta, @doctoru': in primul rand vorbiti cu fiica dvs.,care este mare si am convingerea ca nu au luat-o impotriva vointei ei, ci doar cu acordul acesteia.spun asta intrucat, ipoteza cea mai probabila este nu ca a luat-o mama prietenului ei,ci ea de buna voie s-a dus.
bun, fiind minora totusi,este teoretic in custodia dvs., chiar daca nu mai locuieste cu dvs.Incercati sa vorbiti cu parintii baiatului, si daca nu vor sa va trimita copilul acasa, faceti plangere la politie.
pana la implinirea varstei de 18 ani,copilul este minor,si dvs, parintii raspundeti de acesta.dar daca nu va dori sa se intoarca, nu prea aveti ce face, intrucat, o aduceti si pleaca iar.E de preferat sa vorbiti cu ea cu frumosul, sa vedeti ce a determinat-o sa se mute de acasa si sa incercati sa reparati cumva asta.

agenda

Post by agenda » 10 Jun 2010, 23:45

DevilMean wrote:Ok, intervin eu.
Draga prietene, mai fa niste cursuri de limba romana, se face cam la orice scoala, iti recomand extra ore de gramatica. Apoi revino.

Numai bine.
ok. si eu vreu sa intervin.

devil stii ce iti recomand eu? :mrgreen:

facultatea de drept (al ingerilor) :evil:

DevilMean

Post by DevilMean » 12 Jun 2010, 02:31

@agenda
Aaaa nu, prefer ca atunci cand ma trezesc, sa simt mirosul de pucioasa dimineata :mrgreen: :evil:

Totusi, intrebarea e , de ce a vrut fata sa plece de acasa?
Poate mediul este unul abuziv, a gasit o portita de scapare si a scapat.

@doctoru , nu te supara, esti mai mare ca mine, dar am si eu retinerile mele in privinta copilului care fuge de acasa.
Insa angel ti-a spus ce poti face.

Post Reply