carte drept penal

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
SORINUTA

carte drept penal

Post by SORINUTA » 31 Jan 2005, 15:06

E adevarat ca domnii Boroi si Nistorescu au scos deja carte pt. dreptul penal general dupa noul cod penal?
Daca da, unde poate fi gasita? Multumesc :twisted:

gavril

...

Post by gavril » 31 Jan 2005, 15:42

In librarii. Logic.
eu am vazut-o in centru, la Universitate ... dar dupa cate vad eu ...tu esti din Cluj ..asa ca ..

PS: daca cunosti pe cineva din Bucuresti ... n-ar fi o problema sa o gaseasca si cumpere.

SORINUTA

Post by SORINUTA » 31 Jan 2005, 21:18

Gavril, multumesc. Am gasit-o si in Cluj.Multumesc foarte mult

Sharky

Post by Sharky » 02 Feb 2005, 23:52

E comentata toata partea generala in cartea de Boroi si Nistorescu ?
Carte pentru partea speciala s-a scos de Boroi dar numai pentru jumate din cod!!!

SORINUTA

carte drept penal

Post by SORINUTA » 03 Feb 2005, 07:55

Sharky wrote:E comentata toata partea generala in cartea de Boroi si Nistorescu ?
Carte pentru partea speciala s-a scos de Boroi dar numai pentru jumate din cod!!!

Toata partea generala e comentata, inclusiv reabilitarea si gratierea. TOATA

In Cluj nu a aparut inca partea speciala de Boroi

virtual

Post by virtual » 05 Feb 2005, 19:11

Si merita cumparata cartea asta...sau ma bine cu codu?
Ca pana una alta nu mi se pare asa de greu Noul Cod.
Si de bine de rau, nu as vrea sa dau bani pe o carte care trateaza un cod care e in curs de modificare deja, desi nici nu a aparut...:)

rrroxana

Post by rrroxana » 06 Feb 2005, 11:24

Mi-am luat si eu cartea...imi place cum trateaza codul. Cred ca merita luata, oricum, desi costa 395 de mii...Oricum e mai buna decat cea de Mitrache de pe care am invatat pana acum.

cumintzica

Post by cumintzica » 06 Feb 2005, 12:25

[quote="rrroxana"] Mi-am luat si eu cartea...imi place cum trateaza codul. Cred ca merita luata, oricum, desi costa 395 de mii...Oricum e mai buna decat cea de Mitrache de pe care am invatat pana acum. [/quote]
Ai dreptate, cea a lui Mitrache intotdeauna mi s-a parut cam apa de ploaie, dar nan...daca Mitrache e in comisia care face subiectele...abia astept sa ma apuc de cartea lui Boroi! de miine!

SORINUTA

carte drept penal

Post by SORINUTA » 08 Feb 2005, 07:45

Cumintzica wrote:
rrroxana wrote: Mi-am luat si eu cartea...imi place cum trateaza codul. Cred ca merita luata, oricum, desi costa 395 de mii...Oricum e mai buna decat cea de Mitrache de pe care am invatat pana acum.
Ai dreptate, cea a lui Mitrache intotdeauna mi s-a parut cam apa de ploaie, dar nan...daca Mitrache e in comisia care face subiectele...abia astept sa ma apuc de cartea lui Boroi! de miine!
Poti sa il inveti linistita pe Boroi pt. ca nu e mare diferenta intre Boroi si Mitrache si, in ce proveste opiniile, Boroi face de multe ori trimitere la opiniile lui Mitrache

emil13

carte drept penal

Post by emil13 » 12 Feb 2005, 16:03

Aveti grija la noile infractiuni introduse in nnoul cod penaln. Unele au fost preluate din unele legi speciale, fiind scoase astfel din context, in lege ramanand infr. ce a legatura cu cele din cod. Normal ar fi fost sa fie incluse toate infr. din legile respective.
Legile speciale nu se abroga la intrarea in vigoare a codului, eventual se vor abroga doar articolele introduse in cod. :!:

SORINUTA

carte drept penal

Post by SORINUTA » 13 Feb 2005, 20:13

Eu stau sa ma intreb un lucru. A aparut aceasta carte de Boroi. De fapt, Mitrache face subiectele si spunea cineva ca daca nu e scris Mitrache in ordinea in care e facut in cartea lui, persoana care trateaza subiectul pica. Atunci care autor trebuie invatat? Boroi sau Mitrache? Sunt sanse sa scoata Mitrache ceva carte pana la examen? Poate ma lamureste si pe mine cineva

croc

Post by croc » 13 Feb 2005, 20:21

mie mi-ar placea sa le citesc pe amandoua, iar la examen as folosi forma "indicata";
daca as avea timp...........

cumintzica

Post by cumintzica » 13 Feb 2005, 20:30

Personal, mi se pare un pic exagerata cutuma asta cu Mitrache...nu cred ca daca stii bine materia, si scrii tot ce se poate spune despre un subiect, il poti pica pentru ca nu ai citit din cartea "cutare". asa se spunea si prin facultate, si s-a dovedit ca nu este deloc asa.

rrroxana

Post by rrroxana » 14 Feb 2005, 09:23

Sunt de acceasi parere, Cumintzica. Si spun asta si din experienta pe are am avut-o toamna trecuta la INM. Daca stii, nu te pica nimeni doar ca ai invatat de pe alt curs. Pot sa bag mana-n foc :lol:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 14 Feb 2005, 10:35

la examen se corecteaza dupa barem
important este ca cel care corecteaza sa poata bifa toate "punctele" din barem, nu conteaza ordinea in care le scrii.
si degeaba scrii tot ce scrie nu stiu cine in carte ca daca nu se regasesc in barem nu se puncteaza

Post Reply