dosar copiat in primarie fara acordul meu

Discutii privind procedura civila
Post Reply
vaida ioa

dosar copiat in primarie fara acordul meu

Post by vaida ioa » 02 Jun 2010, 20:02

Buna ziua, verisoara mea pretinde ca si a depus si ea un dosar in vederea eliberarii unei suprafete forestiere, in anul 1988. Insa dosarul ei nu a fost aprobat deoarece , spune ea, ca s a pierdut in primarie, iar actualul primar l a gasit. In prezent ea cere modificarea titlului de proprietate, eliberat in 2002, titlu care este pe numele tatalui meu care a decedat in 2003. deaorece in prezent suntem in judecata cu aceasta verisoara, am observat la actele depuse de ei la tribunal ca de fapt ei au facut o xero copie dupa dosarul meu,deoarece sunt aceleasi CF uri cu aceleasi nr de inregistrare de la cadastru si pe unul dintre CF uri la data eliberarii s a facut o mica greseala cand s a scris luna si aceasi greseala este si pe Cf ul ei, doar ca si a schimbat numele. Acest lucru s a facut deoarece este rudenie cu sotia actualului primar iar acesta xerocopie este evidenta, iar eu am nr de inregistrare in data de 9 a lunii iar ea in data de 25,rezulta ca eu mi am depus prima dosarul. Cum as putea sa ridic aceasta problema in favoarea mea? Nu exista un termen anume, o perioada, deoarece din 2002 si pana in 2010 este o perioada destul de lunga!multumesc

Post Reply