In 2005, noi, eu si sotul meu am practicat activitatea de taximetrie sub forma unei asociatii familiale, AF Cristina, af pe care l-am inchis cu data de 3.11.2005. Acum de curand am primit amandoi notificari de la CASS cluj pentru a merge si a ne calcula contributiile datorate pe anul 2005, in baza unei legi date in 2006 ,Legea 95/2006. S-a calculat o datorie de 179 de lei, si s-au mai calculat penalizari de 290 de lei, pentru vezi Doamne intarzierea de 4 ani si ceva....Evident aceste sume inmultite cu 2, pentru ca amandoi eram membrii ai aceluiasi AF.
Mi se pare absurd si ilogic sa fiu obligata sa platesc retroactiv niste sume pentru un AF inchis cu 6 luni mai devreme decat intrarea in vigoare a unei legi. Sunt ferm convinsa sa ii dau in judecata daca nu pentru suma de 179 de lei, pe care, poate as fi dispusa sa o achit ( desi nici aia nu mi se pare ok...) atunci cel putin pentru penalizari...Cum sa fie normal asa ceva ? Adica eu, daca mi-am inchis o afacere, sunt cu toate taxele si impozitele la zi, va trebui pe viitor sa urmaresc ce anume legi se mai dau intre timp, si care ar putea sa ma afecteze pe viitor ??? Am atasat niste documente din care va puteti da seama mai bine de situatie. Astept orice sfat sau sugestie care credeti ca mi-ar fi de folos, Cu deosebit respect, Dya
Plati retroactive CASS, legale ?????
Plati retroactive CASS, legale ?????
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.