salutare, in 2007 in iarna am trimis dosarul celor de la cedo pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti pentru retrocedarea unui teren de 4 hectare in constanta..dupa... in tara, instantele judecatoresti mi-au dat dreptate, dar nu m-au pus in posesie........ teoretic eu sunt proprietar pe acel teren, dar practic nu. am trimis dosarul la cedo si in mai putin de o luna am primit raspuns, si numar de dosar, am purtat corespondenta cu grefierul curtii, am trimis toate hartiile necesare. in 30 martie 2010 am primit scrisoare de admisibilitate a cazului.......... acuma avem 3 luni la dispozitie pana define definitiva hotararea, care mai poate suferi mici modificari, si inca 3 luni sa cadem la invoiala. am angajat avocat specializat in cazuri la cedo, si speram ca si cu ajutorul acestuia sa incheiem o intelegere amiabila. terenul meu este unul foarte valoros, expertiza de evaluare mi-a dat 150 euro pe metru. statul roman a motivat ca ei "au propus VERBAL" un schimb cu un alt teren, ceea ce nu este adevarat ( intr-o lume in care ca sa-ti schimbi buletinul te ingroapa in hartii, ei propun verbal

) au mai motivat ca "pretul unui hectar este de 3 000 euro" desi ei nu aduc nici o expertiza care sa sprijine aceste spuse. intrebarile mele sunt: credeti ca imi va face statul roman vreo oferta? tinand cont ca e vb de mil de euro............ credeti ca statul roman va accepta si va indeplini hotararile cedo ? ( daca se va ajunge la termen ) credeti ca statul roman ma va lua in serios, mai ales ca acuma am si admisibilitate unanima din partea judecatorilor cedo, printre care si domnul Barsan ?
multumesc anticipat.