Exceptie de nelegalitate autorizatie de construire

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
ludmila

Exceptie de nelegalitate autorizatie de construire

Post by ludmila » 24 May 2010, 13:52

Buna ziua!
Domnule vulpacris, am formulat obiectiuni la raportul de expertiza cu privire la distanta dintre apartamentul meu si antenele de receptie TV si daca cadrul metalic pe care se sustin antenele fac obiectul aceleiasi autorizatii. Raspunsul expertei este total eronat sustinand ca distanta este de 5,75 m in realitate fiind doar de 2m.
Vroiam sa va intreb ce as mai putea face? Se poate cere o contraexpertiza si sa cer eu numirea unui expert?
Va multumesc frumos pt orice raspuns.

vulpacris

Re: Exceptie de nelegalitate autorizatie de construire

Post by vulpacris » 25 May 2010, 10:01

Parca am mai raspuns la o intrebare asemanatoare, si v-am spus sa luati un bat cu lungimea de 2 metri, pe care sa-l asezati intre geamul dvs. si antena respectiva, si sa faceti o fotografie pe care sa o prezentati in instanta impreuna cu batul folosit, si sa cereti ANULAREA acelui raport de expertiza, si refacerea lui si, in temeiul art. 215 Cod procedura civila sa cereti Cercetarea la fata locului de catre instanta, sa-i mai scoateti din sala de judecata, ca nu trebuie sa ai doctoratul in cadastru si topografie sa vezi ca o antena parabolica mai are putin si intra pe geamul cuiva.

:cafea:

ludmila

Post by ludmila » 27 May 2010, 10:30

Va multumesc frumos pentru raspuns.
O sa fac asa cum m-ati sfatuit.
Vroiam sa va mai intreb pe un dosar pe legea 10/2001 al unchiului meu. A castigat un dosar la tribunal doar pe un capat de cerere in sensul ca i s-a admis contestatia impotriva Primariei si obliga Primaria la emiterea unei decizii pt acordarea de masuri reparatorii pt un imobil (casa de locuit si teren).
Cel de-al doilea capat de cerere privind restiturea in natura a unei suprafete de 2 500 m a fost respins.Hotarârea s-a dat cu apel.Primaria nu a formulat apel, insa a formulat unchiul care nu-i convenea solutia pentru capatul de cerere care i-a fost respins, neavand av. nu a stiut cum sa procedeze. Curtea a repins apelul ca nefondat si unchiu a facut recurs.
Daca la Inalta Curte se respinge recursul ce se poate intampla? Mai poate sa ramana definitiv doar pe capatul de cerere in care i s-a admis contestatia si care-i convenea.
pentru capatul care i s-a respins ar fi tb sa faca o noua actiune?
Multumsec anticipat pt orice raspuns.
O zi buna!

vulpacris

Post by vulpacris » 28 May 2010, 01:55

Solutia data de instanta de fond, si care nu a fost atacata a ramas definitiva.

Deci, ceea ce a castigat la fond, nu poate sa piarda in propria lui cale de atac, asa ca trebuie sa primeasca despagubirile respective.

:cafea:

Post Reply