titlu
titlu
Buna an primu rand...,daca ati putea sa ma ajutati cu o problema.Am construit si eu o casa cu mai bine de 10 ani pe un teren ,gradina find an folosinta lui parintii mei pe terenu statului Roman,am depus toate actele cu masuratori topo,proiect, dar autorizatia find respinsa din motiv ca este al statului roman ok am anteles, dar totus ca nam avut unde locui cu familia am finalizato ce asi putea face daca am vreo sansa sa pot obtine un titlu de propietar,concesiune ,io stiu un mod dea intra an legalitate nu doresc mai mult decat terenu pe care este construita casa cei 240mpatrati ....va multumesc den telegere si de timpu acordat
Re: titlu
In primul rand, angajati-va un avocat.
Conform prevederilor art. 36 alin. (1) raportate la art. 26 din Legea nr. 18/1991, republicata, terenul este in proprietatea privata a unitatii administrativ teritoriale.
Potrivit prevederilor art. 6 din Legea nr. 18/1991, republicata, domeniul privat al unitatilor administrativ teritoriale este supus dispozitiilor de drept comun, de unde rezulta faptul ca, in calitatea dvs. de proprietar al constructiei edificata pe terenul dat in folosinta, deci, detinut in temeiul unei conventii cu proprietarul acestuia, aveti posibilitatea sa cereti constituirea unui drept de superficie asupra terenului aferent constructiei si a celui necesar exploatarii normale a acesteia.

Conform prevederilor art. 36 alin. (1) raportate la art. 26 din Legea nr. 18/1991, republicata, terenul este in proprietatea privata a unitatii administrativ teritoriale.
Potrivit prevederilor art. 6 din Legea nr. 18/1991, republicata, domeniul privat al unitatilor administrativ teritoriale este supus dispozitiilor de drept comun, de unde rezulta faptul ca, in calitatea dvs. de proprietar al constructiei edificata pe terenul dat in folosinta, deci, detinut in temeiul unei conventii cu proprietarul acestuia, aveti posibilitatea sa cereti constituirea unui drept de superficie asupra terenului aferent constructiei si a celui necesar exploatarii normale a acesteia.

Re: titlu
Anca ceva dac vrei sami rasp,cum nam autorizatia pe casa exista posibilitatea sa mil demoleze?vulpacris wrote:In primul rand, angajati-va un avocat.