termen pentru lamurirea dispozitivului unei decizii????
termen pentru lamurirea dispozitivului unei decizii????
exista termen pentru lamurirea dispozitivului unei decizii civile pronuntate in recurs? va rog... decizia a fost data in februarie, dar a fost comunicata undeva in aprilie, pe la mijloc, si avocatul reclamantei ma ameninta cu executarea insa mie nu mi-e clar ce si cat am de plata...
Re: termen pentru lamurirea dispozitivului unei decizii????
Pai ce scrie in dispozitivul deciziei ?! Deci, ceea ce scrie dupa formula "In numele legii ...".
Acolo trebuie sa scrie ceea ce sunteti obligat sa platiti.

Acolo trebuie sa scrie ceea ce sunteti obligat sa platiti.

intreaga decizie e data alandala... sunt psaje intregi in care onorata se contrazice ... ca de exemplu: " in raport de aceste considerente si potrivit art.316 coroborat cu art 296 teza II CPC apreciem nefondate motivele de recurs formulate de recurentul SC X SA, neexistand temei legal pt calculul despagubirilor conf art50 alin 12 lit b din ordinul CSA 11/2007", ca , in paragraful imediat urmator, "Limita de 150000 euro stab de contractul de asigurare se refera la limita maxima pt despagubire pentru daune materiale, insa valoarea pagubei se calculeaza cf art 50 Ordin 11/2007".....????????? oare nu inteleg eu????? Apoi, sumele sunt cand 4134 lei cand 4507.13... mai mult, nu stiu de unde a calculat onorata aceasta suma... in fine, la piece de resistance : " urmeaza astfel sa fie admis, cf 304/pct9 cpc, recursul formulat de reclamanta AA, cf art 312alin3CPC va fi modificata in parte sentinta de fond in sensul obligarii paratilor SCXSA si SC Y SRL la plata catre reclam a sumei de 4507,13 lei despagubiri" , si apoteotic: Pentru aceste motive, in numele legii Decide: Admite recursul declarat de AA impotriva dsentinte civile pronuntata de Judecatorie, in sensul in care obliga in solidarparatii SC (persoana fizica, cel care a facut accidentul) si SC Y SRL sa plateasca reclam AA suma de 4507, 13 lei si m??? 327 lei cheltuieli de judecata. Mentine restul dispozitiilor sentintei recurate. Respinge recursul declarat de SC X SA.... poate nu e foarte usor de inteles cele expuse, insa clar ca ... nu e clar si asta pentru ca: stimata AA a depus urgent la noi o cerere de despagubiri pe o suma, cea initiala, din prima hotarare, si, in acelasi timp si la SC Y SRL o cerere in care solicita cumulul dintre suma datorata (si achitata) de mine plus cea din decizia tribunalului....
Ceea ce trebuie sa plateasca cele doua SC-uri, in solidar, este suma de 4507, 13 lei, ca despagubire, si 327 lei cheltuieli de judecata, deoarece aceasta este suma din dispozitivul hotararii.
Executorul trebuie sa stie, si daca va cere mai mult, faceti contestatie la executare, in care cereti si lamurirea dispozitivului, parca art. 400 alin. (2) Cpc.

Executorul trebuie sa stie, si daca va cere mai mult, faceti contestatie la executare, in care cereti si lamurirea dispozitivului, parca art. 400 alin. (2) Cpc.