ridicare piese de pe masina

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
chimera

ridicare piese de pe masina

Post by chimera » 06 May 2010, 15:08

Am dus masina in service pentru reparatii si am semnat comanda fara sa citesc ce scria pe verso ei. m-au anuntat de finalizarea reparatiei dar am zis ca o sa mai intarzii cu plata cateva zile.
E drept ca nici dupa o luna nu am avut bani dar mi-au trimis hartie sa vin sa-mi ridic masina ca au scos piesele puse pe ea si le-au pus la loc pe cele stricate.
Au dreptul sa-mi faca asta?

DevilMean

Re: ridicare piese de pe masina

Post by DevilMean » 07 May 2010, 23:38

Daca ai intarziat foarte mult cu plata, este posibil.
Ei nu iti ofera parcare protejata.

chimera

Post by chimera » 10 May 2010, 14:46

Nu e vorba de parcare ci de faptul ca au ridicat piesele in calitate de proprietari ai acestora pentru ca nu le-am achitat. :cry:

DevilMean

Post by DevilMean » 10 May 2010, 15:09

Din nefericire, in unele locuri se practica asa ceva.
Uneori tipii poate nu au pe stoc piesele respective si au un client care trebuie rezolvat neaparat si atunci se trece la demontarea pieselor noi montate pe masina altui client, care asa cum ai zis si tu, ei sunt proprietari pana achiti contravaloarea.

chimera

Post by chimera » 11 May 2010, 12:00

Adica nu ma pot opune in niciunfel? :cry: Poaste ca imi strica masina sau au pus niste piese de la alta masina? Si cum ramane cu faptul ca acele piese sint montate pe masina mea si ca la momentul montarii intra in proprietatea mea?

DevilMean

Post by DevilMean » 11 May 2010, 20:38

Doar factura face dovada proprietatii, dar numai dupa ce e achitat.
Ai si tu dreptate, ca poate nu sunt alea piesele vechi, dar orice defect constatat dupa reparatie poate fi reclamat ca, creat din vina lor.
Caci tu te-ai dus sa afli ce are masina si automat ei ti-au pus diagnosticul.

Post Reply