Nu vreau sa divortez ,, va rog ajutati-ma . Pe scurt: in ultima perioada ne-a mers mai rau cu banii adica sa simtit criza asta ..sotia mea in fiecare dupa amiaza a inceput sa merga la mama sa vizioneze un serilal ...Cred ca acolo sunt si discutii de ..aa cum va mere ..de ce iara vi se termina banii .. e sa vezii si tot asa ..........asta tind sa cred . Tot in ultima perioada sotia sa schimbat radical a inceput sa devina mai impulsiva ,autoritara ,, si agresiva .. chestie care ma socat .. dar am trecut peste asta ..pana la un moment dat intr-o seara ca vai mama a spus ca nu stiu ce? ca nu stiu cum ?pe un ton mai ridicat si atunci iam spus la nervi sa plece la ai ei daca tot atata... mama.. tata. Zis si facut doua zi cand am venit de la munca hopa bagajele facute si plecase .. am sunat-o dar mia spus ca nu mai are ce sa discute .. si maicasa imi inchide telefonul in nas non stop .Acuma am citatia prein cara se ma prezint la divort .. dar unu nu sunt de acord cu asta si cred ca si ea nu este de acord este o parte mare parintii ei la mijloc ..
Cum pot cere judecatorului s-a o trimita sau pe amandoi la o consiliere familiara sau un cabinet psihologic ceva de genul asta nici nu stiu sa consult un avocat ce tip de avocat ???
Si ne potrivim perfect ..mentionez ca nu avem copii ..
AJUTATI_MA nu vreau sa divortez...va rog
Re: AJUTATI_MA nu vreau sa divortez...va rog
adibulbi wrote:Acuma am citatia prein cara se ma prezint la divort .. dar unu nu sunt de acord cu asta si cred ca si ea nu este de acord
Si ne potrivim perfect ..

da dar e fortata de parinti a fost cu tatal la cabinet de avocatura unde ma sunat avocatul mediator daca sunt de acord cu divortul iar eu iam spus ca nu si sa poarte cu ea o discutie. A doua zi ma sunat din noul avocatul la care a fost si mia spus citez,,, domnule tatal socru asta a dumitale nui sanatos a fost in birou acum o ora si a luat actele pe motivatia ca nu sa intamplat nimic 48 de ore ....... ca si cum eu ar fi trebuit sa fiu un tip care mi-as pierde sotia asha de usor .. nici numi dau seama cei in capul lor .. iau intezis sa mai vb cu mine .. numi raspund la telefon .. in fine chiar nu stiu cei de facut ..
Bun, e drept ca singura posibilitate ina ceasta situatie este, sa puteti comunica cu sotia DVs, se pare ca aceasta cale,este intrerupta de parintii acesteia.
mai incercati sa vorbiti totusi cu ea, oricat de mult ar influenta-o parintii,tot nu se justifica comportamnetul acesteia, ma gandesc c-ai ceva mai mult decat povestiti DVs,sau DVs chiar nu stiti...de la o cearta totusi sa se ajunga la asa o reactie, e cam prea mult.
Nu puteti face altceva decat sa nu fiti de acord cu divortul...asta nu inseamna ca acesta la un moment dat nu se va pronunta, ci doar se va mai tergiversa.
angajati-va totusi un avocat!
mult succes va doresc si poate totusi reusiti sa va rezolvati problemele si sa va impacati cu sotia!
mai incercati sa vorbiti totusi cu ea, oricat de mult ar influenta-o parintii,tot nu se justifica comportamnetul acesteia, ma gandesc c-ai ceva mai mult decat povestiti DVs,sau DVs chiar nu stiti...de la o cearta totusi sa se ajunga la asa o reactie, e cam prea mult.
Nu puteti face altceva decat sa nu fiti de acord cu divortul...asta nu inseamna ca acesta la un moment dat nu se va pronunta, ci doar se va mai tergiversa.
angajati-va totusi un avocat!
mult succes va doresc si poate totusi reusiti sa va rezolvati problemele si sa va impacati cu sotia!
Intreb numai daca instanta de judecata poate propune vizita obligatorie la un psiholog si un mediator familiar ,.singur cu sotia .Legatura cu sotia mea incerc s-o iau dar intampin numai probleme din cauza parintilor , iau schimbat pana si nr de mobil iar pe fix nui dau voie sa vorbeasca , nu am intalnit asemenea oameni .am gresit si iau cand iam spus sa se duca la ei , dar acuma vreau sa-mi indrept gresala , pana si cerea de divort e scrisa de altcineva nu de ea .

Te prezinti in fata instantei si ceri interogatoriul sotiei tale. Explici instantei exact ceea ce ai spus pe forum, ca nu este ea cea care a dorit divortul, ca doresti doar sa poti vorbi cu ea ca sa vezi cum se poate remedia ceea ce s-a intamplat. Daca ea intr-adevar doreste impacarea nu va pierde sansa, insa daca nu o doreste trebuie sa accepti decizia ei.