Caut notar pt. stagiatura!
Caut notar pt. stagiatura!
Caut si eu un notar pt a putea sustine examenul de anul asta la camera notarilor. Poate stiti pe cineva , binenteles contra cost! Am banu dar nu stiu unde sa ma duc. Da-ti si voi un semn ceva....
Sincer cred ca aici nu e vb doar de bani, ci si de relatii man.
Ca daca notaru tau nu are oameni la Camera, nu ii da nimeni ok-ul pentru tine... Daca ai bani multzi, problema poate fi overcome, ca dai si la Camera malai....
Oricum, eu sincer cred ca posturile de notar ar trebui scoase la licitatie....Nu am dreptate?
Faza asta cu notarii e ca aia cu loteria...nu are cum sa nu dea gres...
Ca daca notaru tau nu are oameni la Camera, nu ii da nimeni ok-ul pentru tine... Daca ai bani multzi, problema poate fi overcome, ca dai si la Camera malai....
Oricum, eu sincer cred ca posturile de notar ar trebui scoase la licitatie....Nu am dreptate?
Faza asta cu notarii e ca aia cu loteria...nu are cum sa nu dea gres...
Mai, peiper, noi iti intelegem "nacazul". Dar zau ca nu stim nici un notar care ia bani ca sa-si ia stagiar. Ca daca as sti, eu una i-as inscena un flagrant, de n-ar mai lua nici flori mai mult de 3 fire
. Ca sa se scape odata si odata de nenorocirile astea ilegale, ar trebui ca nimeni sa nu dea nimic pentru a intra intr-o profesie si astfel, poate, graul s-ar scutura de neghina, in timp.

Draga "flagrantista" (si uite cum am mai inventat un cuvant) de Innuenda, cred ca notarul cu pricina ar mai primi doar un numar par de fire dupa...
Code: Select all
Mai cam "confuzat". Pardon. Am inventat un cuvant.mystique wrote:Draga "flagrantista" (si uite cum am mai inventat un cuvant) de Innuenda, cred ca notarul cu pricina ar mai primi doar un numar par de fire dupa...Code: Select all

Innuenda wrote:. Ca sa se scape odata si odata de nenorocirile astea ilegale, ar trebui ca nimeni sa nu dea nimic pentru a intra intr-o profesie si astfel, poate, graul s-ar scutura de neghina, in timp.

Pai daca lui Peiper i-au ramas ceva bani de la diploma, omun se gandeste deja la investitii.
Succes Peiper