studii ai si nu le ai

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
moniq75

studii ai si nu le ai

Post by moniq75 » 30 Mar 2010, 12:59

In anul 2005 am absolvit studiile postuniversitare de specializare in informatica si la locul de munca am fost reincadrata pe studii superioare, pana atunci fusesem incadrata ca si functionar administrativ cu studii medii. (la baza am facultatea de Istorie -Geografie). Am stat 2 ani in concediul de crestere si indrijire copil iar la 01.01.2010, conducerea institutiei s-a autosesizat si a inaintat o adresa la ITM in care solicitau posibilitatile de incadrare pentru studiile mele. De la ITM s-a primit raspuns in care se mentiona faptul ca meseria de infrmaticiam nu exista in COR drept urmare am fost incadrata ca Operator calculator electronic si retele cu studii medii echivalent cu o persoana care are un liceu si in plus are cursurile acelea de 3 luni de operator. Credeti ca este posibil ca un om care are o facultate si o postuniversitara sa fie incadrata cu studii medii ? Conform Legii invatamantului specializarea obtinuta dupa absolvirea unei institutii de invatamant de lunga durata i-ti da dreptul sa practici meseria pentru care ai obtinut specializarea

dusterXXX

Re: studii ai si nu le ai

Post by dusterXXX » 30 Mar 2010, 13:47

da, cred că este posibil. poate că instituţia la care prestezi nu (mai) are posturi ce necesită studii superioare.

moniq75

Post by moniq75 » 30 Mar 2010, 14:30

Institutia a avut post ce prevedea studii superioare, a fost transformat in studii medii.

dusterXXX

Post by dusterXXX » 30 Mar 2010, 18:02

da, şi?
vrei să facă pentru tine un post nou?
nu vezi că este criză şi statul dă bugetarii pe uşă-afară?
zi mersi că ai serviciu.

Post Reply