buna
vreau si eu niste sfaturi urgente si as dori sa ma ajutati......
ca sa va pun putin in tema problemei mele am sa incerc sa descriu pe scurt sirul problemei:am trait in concubinaj timp de aproape 2 ani de zile cu mama copilului meu care acum are 8 ani timp in care mi s-a interzis sa-l vizitez(mi-a interzis si ea si mama ei)......deci copilul la varsta de 8 ani nu stie ca eu sunt tatal lui
copilul e recunoscut la nastere de mine deci imi poarta numele
problema mea este urmatoarea: mama copilului doreste sa obtina o hotarare judecatoreasca prin care va avea dreptul de a iesi si intra cu copilul din tara fara sa mai fie nevoita sa obtina de la mine semnatura ca as fi sau nu de acord sa scoata copilul din tara(mama copilului e romanca).
pensie alimentara nu platesc nici nu am platit pt ca ea nu a fost de acord
Ea a intentat un proces in care solicita aceasta hotarare judecatoreasca prin care vrea sa obtina incredintarea copilului, insa pe motive cum ca eu am prezentat un total dezinteres in toti acesti ani ceea ce nu e adevarat, si mai solicita obligarea de a plati pensie alimentata copilului minor desi ea nu vrea acest lucru, adica nu vrea bani si nu vrea absolut nici o legatura cu mine doar sa obtina acea hotarare judecatoreasca
Daca suntem de comun acord atat eu cat si ea, in cazul in care nu ma prezint la proces ce se poate intampla? pt ca ea mi-a explicat ca nu trebuie sa ma prezint neaparat dar eu vreau sa stiu daca acest lucru nu-mi va dauna pe parcurs sau daca ea nu ma minte ca sa-mi fac singur rau
Si poate sa obtina acea hotarare judecatoreasca fara ca eu sa fiu nevoit sa platesc pensia alimentara? ca ea de fapt asta vrea........
multumesc anticipat si astept urgent un mesaj dat fiind faptul ca pe data de 30 martie 2010 am procesul
Daniel
copil in afara casatoriei!!!!!
Re: copil in afara casatoriei!!!!!
Nu pot sa cred ca desi sunt disperat si am ajuns la culmea rabdarii nimeni nu mi-a raspuns la problema mea cu toate ca multa lume a citit ceea ce am postat eu nici macar nu s-au sinchisit sa-si dea cu parerea.....oricum multumesc mult si sper ca cineva care va mai citit aceasta postare macar ceva un sfat sa-mi lase imi va fi de mare ajutor
multumesc Daniel
multumesc Daniel

Prespunu ca asa cum nici eu n-am inteles mare lucru nici altii n-au inteles asa ca n-au rapsuns...
Exista o cerere de pensie de intretinere si una (presupun) de incredere a minorului sau chiar de decadere din drepturile parintesti?
Diferenta e foarte mare... asa ca nu se poate spune mai nimic daca nu se stie exact ce vrea mama copilului...
In orice caz, neprezentarea la proces nu e o solutie... in nici un caz.
Exista o cerere de pensie de intretinere si una (presupun) de incredere a minorului sau chiar de decadere din drepturile parintesti?
Diferenta e foarte mare... asa ca nu se poate spune mai nimic daca nu se stie exact ce vrea mama copilului...
In orice caz, neprezentarea la proces nu e o solutie... in nici un caz.
Te vei prezenta la proces si vei afla acolo ce iti spune judele.
Vino si cu intentiile tale ca ai vrut sa-ti cunosti copilul dar nu te-au lasat ele, da dovada ca esti un tata bun si nu unul rau, care stie cum trebuie tinuta o familie.
Vino si cu intentiile tale ca ai vrut sa-ti cunosti copilul dar nu te-au lasat ele, da dovada ca esti un tata bun si nu unul rau, care stie cum trebuie tinuta o familie.