gestiune

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
css

gestiune

Post by css » 16 Mar 2010, 10:37

In timpul inventarierii fondului de carte in biblioteca la care lucrez, am observat ca membrii comisiei de inventariere nu imi bifau corespunzator cartile in registrele de inventar. Dupa ce mi-au fost ridicate registrele de inventar, am verificat numeric fondul de carte si am observat ca nu imi lipsesc mai mult de 30 de carti, insa comisia imi comunica un numar foarte mare.
Mentionez ca inca nu am dat declaratia finala de inventar.
Intrebare:
-pot sa fac obiectiuni asupra modului de inventariere?
-pot sa cer reinventarierea fondului de carte?
-pot sa fac plangere penala impotriva comisiei?

dusterXXX

Re: gestiune

Post by dusterXXX » 16 Mar 2010, 13:40

da.
da.
plângere penală poţi face împotriva oricui, dacă crezi că a săvârşit o infracţiune.
dat tu de ce ai vrea să te plângi împotriva comisiei de inventar? că nu au numărat bine cărţile?
poate se enervează şefii pe tine şi îţi desfac cim-ul.

css

Post by css » 06 May 2010, 09:50

Referitor la gestiunea fondului de carte, am solicitat reinventarierea cartilor intrucat nu am fost de acord cu modul de inventariere si cu faptul ca mi-au scos lipsa, desi eu am cartile la raft.
Am facut obiectiuni si am cerut reinventarierea in scris.
Acum, dupa 2 luni, se lucreaza la evaluarea lipsei, pentru a-mi fi imputata, deci nu s-a tinut seama de faptul ca eu am cerut reinventarierea.
Ce pot sa fac mai departe?
Am cartile, le-am si aratat conducerii, dar in zadar.
Va rog sa imi raspundeti si sa ma sfatuiti .
Multumesc.

dusterXXX

Post by dusterXXX » 07 May 2010, 09:40

la momentul în care îţi va fi imputată lipsa anumitor cărţi, despre care tu spui că există fizic în rafturi, dar nu sunt luate la socoteală de comisie, vei contesta nota de imputare sub aspectul lipsei de temeinicie, cel puţin, deoarece vei proba că ceea ce este scris în respectiva notă nu este real. faci cărţile balot + un răspuns în care le bifezi poziţie cu poziţie şi le predai pe semnătură la indivizii ce ţi le impută. ulterior, hârtia semnată de ei, cum că au primit cărţile "care nu există", i-o transmiţi conducătorului unităţii şi-i faci de kkao pe membrii comisiei.

Post Reply