In noiembrie prietenul meu conducea o dubita si a facut un accident in parcarea spitalului bagdasar,unde isi desfasoara activitatea,respectiv dand cu spatele,neavand vizibilitate a lovit o femeie de 50-60,angajata a spitalului respectiv.cand a auzit lovitura a franat si cand s-a uitat in oglinda a vazut k era cineva cazut pe jos.
impreuna cu o doamna care se afla in trecere au ajutat-o sa se ridice,doamna lovita s-a asezat pe gard,iar prietenul meu a intrebat-o daca se simte bine,iar doamna sucea din mana dreapta,zicea ca o doare.el a condus-o pana in camera unde lucra,doamna tinandu-si sacosa cu mana la care sustinea k o doare.
La 4 zile el s-a intalnit din intamplare in spital cu o colega a doamnei.Colega i-a spus k sotul doamnei e f suparat si vrea sa discute cu el si i-a lasat nr-ul de tel.
L-a sunat in aceeasi zi si a fost la dansul aksa,unde era si sotia,care era cu mana bandajata.
Sotul doamnei i-a spus k si-a luat concediu medical 2 luni,k are mana rupta si ca vrea de la el 3000 ron k sa nu-l denunte la politie.
El a amanat discutia si dupa 3-4 zile a vb la tel cu el si l-a inregistrat cand ii spunea k vrea bani si i-a spus k asa nu ii da niciun ban si domnul l-a amenintat k il da in judecata.
In martie,firma la care lucreaza prietenul meu a primit de la sectia 15 :"In interesul cercetarilor ce se efectueaza in dosarul penal cu nr-ul de mai sus va rugam sa ne comunicati datele de stare civila ale persoanei care a condus in data de 02.11.2009 autoturismul....al carui utilizator este societatea dumneavoastra.
De asemenea va rugam sa ne puneti la dispozitie o copie a foii de parcurs privind autovehiculul in cauza cu privire la data de 02.11.2009.
Va rugam ca raspunsul dvs sa fie inaintat de urgenta in atentia insp. pr. Lupu Mirabela"
Spuneti-mi va rog ce poate pati si cum trebuie sa procedeze.
Va multumesc !
accident in parcare
Re: accident in parcare
Sigur, sa nu-i dea nici un ban. Ba chiar ar trebui baba sa-i plateasca deranjul. Cred ca pana acum s-o fi si vindecat scorpia naibii.