Situatia este urmatoarea
Am un contract de munca pe durata nedeterminata, 8 ore pe zi, iar dupa 2 ani sunt concediata. Contest in instanta ordinul de concediere si castig procesul dupa 1 an, angajatorul fiind obligat la reintegrare si plata drepturilor salariale de care as fi beneficiat, pana la momentul reintegrarii.
De la data concedierii si pana la repunerea in functie am lucrat cu contract de munca pe durata nedeterminata, 8 ore pe zi, la un alt angajator.
Acea perioada de 1 an, cat a tinut procesul, si pentru care angajatorul imi plateste toate cotizatiile, impozitele, etc., constituie vechime in munca, adica in acest 1 an, se considera ca eu am acumulat 2 ani vechime?
Ma intereseaza si unde e prevazut asta, articol de lege.
Va multumesc frumos.
A! Inca o intrebare. Instanta a stabilit plata tuturor drepturilor salariale de care as fi beneficiat in acea perioada. Daca in acest an am avut concediu medical, angajatorul trebuie sa-mi plateasca in acea perioada concediul medical? Se platesc si sporurile, orele suplimentare daca au fost efectuate?
Va foarte multumesc
calcul vechime munca
Re: calcul vechime munca
In legatura cu platile, nu stiu sa va raspund.
Dar daca ati avut un proces iar in acel timp ati lucrat, se calculeaza doar un singur an, chiar daca apareati si la ei.
Dar daca ati avut un proces iar in acel timp ati lucrat, se calculeaza doar un singur an, chiar daca apareati si la ei.