tentativa de viol
tentativa de viol
Va rog mult sa ma ajutati cu o parere intr-un caz..Acum patru ani trei baieti au fost la un show si mai tarziu au plecat de acolo cu o fata..toti erau beti si nu au facut nimic.,.dar mama fetei a facut plangere cum ca ar fi violat-o.au scos certificat legal si a rezultat ca fata era virgina, nu i-au facut nimic, dar tot i-au acuzat de tentativa de viol.au facut si apel si recurs pana la curtea de apel, dar nu au rezolvat nimic pentru ca fata a fost minora, implinea 18 ani in 2 zile. acum i`au condamnat pe toti trei la 5 ani de zile..nu se mai poate face nimic??sau o pedeapsa mai mica?totusi am vazut cazul celui care a intepat femeile zilele astea si a avut 8 ani pentru 3 violuri si ei 5 ani numai pentru tentativa???nu pot fi eliberati conditionat sau cu suspendare?daca sunt la prima abatere?va rog mult daca puteti sa imi raspundeti. va multumesc .
Re: tentativa de viol
angajati-va un aparator mai bun decat cel pe care l-ati avut, daca n-a fost unul din oficiu?!
exista revizuirea...
insa depinde de mai multi factori, pedeapsa...de colaborarea inculpatilor in faza cercetarii/urmaririi penale,de conduita acestora sociala...oricum pentru tentativa de viol 5 ani cu executare mi se pare o pedeapsa cam mare,scopul detentiei fiind acela de reeducare,ori....numai reeducati nu ies ei de acolo...ies specializati in altele...
exista revizuirea...
insa depinde de mai multi factori, pedeapsa...de colaborarea inculpatilor in faza cercetarii/urmaririi penale,de conduita acestora sociala...oricum pentru tentativa de viol 5 ani cu executare mi se pare o pedeapsa cam mare,scopul detentiei fiind acela de reeducare,ori....numai reeducati nu ies ei de acolo...ies specializati in altele...
Pedeapsa e de 5 ani..dar nu conteaza si faptul ca certificatul medical a fost pe 5 zile, ca fata era si ea beata, declaratiile ei sunt contradictorii plus are nenumarate retineri la politie pentru faptul ca a prins-o beata pe strada.oare nu conteaza ca baietii s-au linistit, sunt la prima abatere?imi dau seama k si avocatul este vinovat..nu a fost din oficiu dar se pare ca nici bun nu era.
raspunsuri nu stiu daca le poti obtine aici pe forum. ai nevoie de un avocat care sa studieze temeinic dosarul in cauza.
daca nu crezi in avocatul tau...contacteaza altul.....
daca nu crezi in avocatul tau...contacteaza altul.....
Madalina88 wrote:Pedeapsa e de 5 ani..dar nu conteaza si faptul ca certificatul medical a fost pe 5 zile, ca fata era si ea beata, declaratiile ei sunt contradictorii plus are nenumarate retineri la politie pentru faptul ca a prins-o beata pe strada.oare nu conteaza ca baietii s-au linistit, sunt la prima abatere?imi dau seama k si avocatul este vinovat..nu a fost din oficiu dar se pare ca nici bun nu era.
cu siguranta ca nici bun nu era...
trebuie studiat dosarul temeinic...deci musai alt avocat, care sa fie unul foarte bun de data aceasta.
auzi madalina? dar tu cu cine ti? cu violatorii?Madalina88 wrote:fata a fost minora, implinea 18 ani in 2 zile. acum i`au condamnat pe toti trei la 5 ani de zile..nu se mai poate face nimic??sau o pedeapsa mai mica?................. ei 5 ani numai pentru tentativa???nu pot fi eliberati conditionat sau cu suspendare?daca sunt la prima abatere?

isi merita pedeapsa !
ingeras, ai inebunit? eu nu le-as da 5 ani..... i-as spanzura !angel wrote:oricum pentru tentativa de viol 5 ani cu executare mi se pare o pedeapsa cam mare
parerea mea

asa ...si???
in primul rand au fost trei contra unei fete. si cum ziceam...isi merita pedeapsa !!!
pune-te putin in postura victimei...apoi mai vorbim.

in primul rand au fost trei contra unei fete. si cum ziceam...isi merita pedeapsa !!!
pune-te putin in postura victimei...apoi mai vorbim.

Mai, aici e ca in povestea cu invatatul ala turc, angel ai dreptate
, in primul rand ca avocat!
Iar bobocelule si tu ai dreptate... in primul rand ca om
!
Si daca se studiaza dosarul in amanunt s-ar putea ajunge la concluzia ca si instanta a avut dreptate
!
Sau nu...
PS aviz amatorilor de comentarii rautacioase:
din comentariul de mai sus exclud expres interpretarea ca angel nu este egal cu bobocel... cu alte cuvinte ca avocatii nu-s oameni!

Iar bobocelule si tu ai dreptate... in primul rand ca om

Si daca se studiaza dosarul in amanunt s-ar putea ajunge la concluzia ca si instanta a avut dreptate

Sau nu...

PS aviz amatorilor de comentarii rautacioase:

Da` poate ca nici tentativa nu a fost.
Sa ma ia dracu, imi vine sa citesc cazul ala, sa vad declaratiile.
Acu cinstit vorbind, tu daca vezi o femeie pe strada nu te uiti la ea?
Atunci esti g@y!
Gandeste-te ca numai faptul ca te uiti e tentativa de viol.
I rock!
P.S. Spun asta pentru ca stiu o gramada de parinti care sunt paranoici, da` nici fetele nu sunt cuminti. Daca IML s-a dictat ca e virgina, asta trebuia sa fie de ajuns.
In orice caz, ma face curios dosarul ala.
Pariez ca declaratiile au fost dictate de catre cineva.
Sa ma ia dracu, imi vine sa citesc cazul ala, sa vad declaratiile.
Acu cinstit vorbind, tu daca vezi o femeie pe strada nu te uiti la ea?
Atunci esti g@y!
Gandeste-te ca numai faptul ca te uiti e tentativa de viol.
I rock!

P.S. Spun asta pentru ca stiu o gramada de parinti care sunt paranoici, da` nici fetele nu sunt cuminti. Daca IML s-a dictat ca e virgina, asta trebuia sa fie de ajuns.
In orice caz, ma face curios dosarul ala.
Pariez ca declaratiile au fost dictate de catre cineva.
Daca s-a pronuntat o hotarire definitiva si irevocabila nu se mai poate face nimica.Madalina88 wrote:Va rog mult sa ma ajutati cu o parere intr-un caz..Acum patru ani trei baieti au fost la un show si mai tarziu au plecat de acolo cu o fata..toti erau beti si nu au facut nimic.,.dar mama fetei a facut plangere cum ca ar fi violat-o.au scos certificat legal si a rezultat ca fata era virgina, nu i-au facut nimic, dar tot i-au acuzat de tentativa de viol.au facut si apel si recurs pana la curtea de apel, dar nu au rezolvat nimic pentru ca fata a fost minora, implinea 18 ani in 2 zile. acum i`au condamnat pe toti trei la 5 ani de zile..nu se mai poate face nimic??sau o pedeapsa mai mica?totusi am vazut cazul celui care a intepat femeile zilele astea si a avut 8 ani pentru 3 violuri si ei 5 ani numai pentru tentativa???nu pot fi eliberati conditionat sau cu suspendare?daca sunt la prima abatere?va rog mult daca puteti sa imi raspundeti. va multumesc .
Totusi,potrivit Art.208 C.P alin 6.)Tentativa la infracţiunile prevăzute în alin. (1) - (3) ale aceeluias articol se pedepseşte.
In cazul art 1 pedeapsa este intre 5 si 12 ani.
In cazul prezentat pedeapsa fiind cea mai mica,nu vad solutie,probabil a fost in forma agravanta,tinerii or fi incercat sa profite de victima presupusului viol cand aceasta era sub influenta alcoolului plus ca era vorba de un grup unde evident pedeapsa este pe masura iar la vremea respectiva presupusa victima era minora.
Un avocat extrem de bun ar putea demonta ici pe colo cate ceva insa tinerii cred ca au scris declaratii cu ochii inchisi pe care le-au semnat.
Evident mai sunt si alte aspecte pe care noi nu le stim,in acest caz repet,nu se mai poate face nimic ceea ce mi se pare normal.
eu am cerut o parere pentru ca unul din baieti e prietenul meu..si da tin cu ei pentru ca fata nu e usa de biserica.nu spun ca ei sunt, dar nu iau facut nimic.nu zic ca nu sunteti oameni dar daca ati fi fost in locul meu ati fi tinut cu ei..de`acum daca sunt baieti hai sa`i judecam.de partea cealalta nu se judeca..ea singura a urcat in masina, nu a invitat-o nimeni.si daca pentru o tentativa de viol i`ai spanzura, la cei care omoara si umbla pe strazi cred ca leai da dreptatebobocel wrote:auzi madalina? dar tu cu cine ti? cu violatorii?Madalina88 wrote:fata a fost minora, implinea 18 ani in 2 zile. acum i`au condamnat pe toti trei la 5 ani de zile..nu se mai poate face nimic??sau o pedeapsa mai mica?................. ei 5 ani numai pentru tentativa???nu pot fi eliberati conditionat sau cu suspendare?daca sunt la prima abatere?![]()
isi merita pedeapsa !
ingeras, ai inebunit? eu nu le-as da 5 ani..... i-as spanzura !angel wrote:oricum pentru tentativa de viol 5 ani cu executare mi se pare o pedeapsa cam mare
parerea mea
serios? ma abtin sa spun ce le-as face aloraMadalina88 wrote:si daca pentru o tentativa de viol i`ai spanzura, la cei care omoara si umbla pe strazi cred ca leai da dreptate

Nu luati inseama parerile rautacioase,aici in forum noi nu facem judecata ci doar incercam sa ajutam.Madalina88 wrote:
eu am cerut o parere pentru ca unul din baieti e prietenul meu..si da tin cu ei pentru ca fata nu e usa de biserica.nu spun ca ei sunt, dar nu iau facut nimic.nu zic ca nu sunteti oameni dar daca ati fi fost in locul meu ati fi tinut cu ei..de`acum daca sunt baieti hai sa`i judecam.de partea cealalta nu se judeca..ea singura a urcat in masina, nu a invitat-o nimeni.si daca pentru o tentativa de viol i`ai spanzura, la cei care omoara si umbla pe strazi cred ca leai da dreptate
Dincolo de toate,ma pun in situatia in care as fi tata de fata,poate ca stiu fete care in urma unor tentative de viol au ramas socate pe viata,altele si-au luat viata neputind suporta chinul.
Nu stiu ce sa spun,ca tata de fata daca as fi poate ca justitia ar fi ultima la care as apela.
Mai putin conteaza ca va este prieten una dintre persoanele implicate in presupusa tentativa de viol,daca ar fi reusit nu aveti idee cate alte violuri ar fi facut dupa stiind ca prima fapta nu a fost pedepsita mai ales ca s-a incercat in grup,aici este de luat in seama.
Justitia isi spune cuvantul nu noi,prieten ca prieten,ganditiva daca prietenul va este prieten si daca ar abuza secsual si de fiica dumneavoastra,cum suportati ?