ce e de facut

Discutii privind procedura penala
razvan_xuw

ce e de facut

Post by razvan_xuw » 26 Feb 2010, 19:42

am avut un abonamet la vodafone care nu am platit doua facturi la timp si vodafonul mia intrerupt abonamentul pentru neplata , dupa sase luni ei ma dat la firma de recuperari la sc MARS COLLECTION SRL. aceasta firma de recuperari mia trimis dupa inca sease luni o scrisoare percum ca am de platit suma 5.321.32 insemand cele doua facturi si penalita a vodafonlui si a firmei de recuperari ,eu am platit factura vodafone cu suma de 1.760.35 asta era adevarata datorie ctre vodafone. am cerut reconectarea abonamentuli ca sa nu mai platesc taxa de reziliera a contractului. au acceptat dar nu mi sa activat din cauza firmei de recuperari pentru ca mai ami cer suma de 3.600 penalizari . sunt amenita ca o sa ma dea in judecata nu se poate vorbi cu angajati firmei de recuperari decta prin telefon si la sediul lor doar prin interfon . ce ma sfatuiti eu sunt din conatanta

DevilMean

Re: ce e de facut

Post by DevilMean » 27 Feb 2010, 01:55

Inainte de toate, zic ca sa inveti limba romana bine.
Dup-aia, iti iei un loc de munca de unde sa scoti "lovele" sa platesti datoriile.
Abia apoi poti sa spui ca ai scapat de datorii.
Tu ce credeai, ca daca nu iti mai platesti abonamentul 2 luni de zile ai scapat?
Plus ca ai avut la dispozitie 1 an sa platesti abonamentul ala.
Indura dragule.

anonim_10

Post by anonim_10 » 05 Apr 2010, 22:42

DevilMean wrote:Inainte de toate, zic ca sa inveti limba romana bine.
Dup-aia, iti iei un loc de munca de unde sa scoti "lovele" sa platesti datoriile.
Tu ce credeai, ca daca nu iti mai platesti abonamentul 2 luni de zile ai scapat?
Indura dragule.
nu am platit factura de 6 luni...telelfonul este al fostei mele sotii....avand suma 600ron...am primit somatie de la vodafone, si acum am primit de la sc. mars collection srl. , o foaie scrisa de mana , k sunt cautat de X..si un nr de tel..ce sa fac sa sun la ei?..imi pot lua casa?..ce pot face?ajutati ma urgent!!!!!contractul este pe persoana fizica!

DevilMean

Post by DevilMean » 06 Apr 2010, 23:03

Stai sa inteleg, telefonul este al fostei sotii, dar pe numele tau?
Nu iti pot lua casa, dar ei vor recupera platile.

angel

Post by angel » 08 Apr 2010, 22:38

anonim_10 wrote:
DevilMean wrote:Inainte de toate, zic ca sa inveti limba romana bine.
Indura dragule.
nu am platit factura de 6 luni...telelfonul este al fostei mele sotii....avand suma 600ron...am primit somatie de la vodafone, si acum am primit de la sc. mars collection srl. , o foaie scrisa de mana , k sunt cautat de X..si un nr de tel..ce sa fac sa sun la ei?..imi pot lua casa?..ce pot face?ajutati ma urgent!!!!!contractul este pe persoana fizica!
DevilMean wrote:Stai sa inteleg, telefonul este al fostei sotii, dar pe numele tau?
Nu iti pot lua casa, dar ei vor recupera platile.
ehh, greu cu intelesul,mai ales ca posteaza sub diferite identitati din orase diferite, dar totusi,este aceeasi persoana.tu mai vrei si lamuriri de genul...cine este titularul contractului?! Cam mult Devil,cam pretentios esti! :grin:

@anonim_10:nu-i sunati Dvs.va vor mai cauta ei, fiti pe pace.Pana atunci, lamuriti-ne totusi cine este beneficiarul acelui abonament vodafone, Dvs sau fosta Dvs sotie?

DevilMean

Post by DevilMean » 09 Apr 2010, 01:18

Ca sa lamuresc ce vrea sa zica colega mea, titularul contractului raspunde de daunele create, daca insasi dumneavoastra sunteti proprietarul, dar fosta sotie a fost in posesia abonamentului, de ce nu ati cerut suspendarea acestuia?
Dar situatia se schimba daca abonamentul este pe numele fostei sotii, in sensul asta dumneavoastra nu aveti nicio obligatie in achitarea acelei datorii.

P.S. angel daca eu am pretentia de a cunoaste titularul, de ce ai mai intrebat si tu? Got ya.. :floare:

angel

Post by angel » 09 Apr 2010, 20:54

DevilMean wrote:Ca sa lamuresc ce vrea sa zica colega mea, titularul contractului raspunde de daunele create, daca insasi dumneavoastra sunteti proprietarul, dar fosta sotie a fost in posesia abonamentului, de ce nu ati cerut suspendarea acestuia?
Dar situatia se schimba daca abonamentul este pe numele fostei sotii, in sensul asta dumneavoastra nu aveti nicio obligatie in achitarea acelei datorii.

P.S. angel daca eu am pretentia de a cunoaste titularul, de ce ai mai intrebat si tu? Got ya.. :floare:
:grin: sa fiu on topic,si..mi-am zis ca totusi un pic de profesionalism,printre mici glumite nu strica :grin: :cafea:
si, nu m-ai prins :-P ! e doar o impresie.Intentionat am repetat intrebarea. :grin: .Deci, tot eu am castigat :dans:

DevilMean

Post by DevilMean » 10 Apr 2010, 17:37

Esti o santajista mica. :mrgreen: :floare: :cake: :vin: :sampanie:

angel

Post by angel » 10 Apr 2010, 17:46

DevilMean wrote:Esti o santajista mica. :mrgreen: :floare: :cake: :vin: :sampanie:
multumesc Devil, pentru daruri!Dar te informez ca tot eu am castigat :dans: 1-0 pentru mine :fluierat: :dans: :dans: si ca sa nu crezi ca sunt egoista,caci nu-mi permite "functia",uite si de la mine, :cake: :cafea: :sampanie:

DevilMean

Post by DevilMean » 10 Apr 2010, 18:34

Multam, multam, primesc cu drag. :D :cool:
Hai la o cafea, din cand in cand si partile se intalnesc pe teren neutru .:P :cafea:

angel

Post by angel » 10 Apr 2010, 21:07

DevilMean wrote:Multam, multam, primesc cu drag. :D :cool:
Hai la o cafea, din cand in cand si partile se intalnesc pe teren neutru .:P :cafea:
hmmm, dracusorule incerci sa ma duci in ispita,doar,doar iti vei lua revansa, dar eu zic, nu si nu :grin: .Stiu ca asta face parte din strategia ta de aparare.

teren neutru zici?!hmmm!!! si-n cazul nostru,cred ca terenul neutru il reprezinta institutia medierii 8)
:cafea:

DevilMean

Post by DevilMean » 11 Apr 2010, 01:02

Exact, esti foarte perspicace. :aplauze:

angel

Post by angel » 11 Apr 2010, 16:28

DevilMean wrote:Exact, esti foarte perspicace. :aplauze:
:grin: multumesc! :cafea:

DevilMean