Partaj bun comun
Partaj bun comun
In urma casatoriei care a avut loc in iulie 2009 am luat o masina la mina a doua pe numele meu. Dupa 9 luni de casatorie ne-am despartit dar ne divortati . Masina a ramas la el dar certificatul de inmatriculare este pe numele meu si la el. Eu vreau ca sa obtin acest bun fara a ajunge in tribunal. As vrea sa ii i-au masina si sa nu mai circule cu ea pina se pronunta divortul. Ce se poate face legal in aceasta situatie?
Re: Partaj bun comun
Nu conteaza pe numele cui este masina, aceasta are regimul bunului comunAndreea_Bacanu wrote:In urma casatoriei care a avut loc in iulie 2009 am luat o masina la mina a doua pe numele meu. Dupa 9 luni de casatorie ne-am despartit dar ne divortati . Masina a ramas la el dar certificatul de inmatriculare este pe numele meu si la el. Eu vreau ca sa obtin acest bun fara a ajunge in tribunal. As vrea sa ii i-au masina si sa nu mai circule cu ea pina se pronunta divortul. Ce se poate face legal in aceasta situatie?
Din punct de vedere legal singura solutie e sa-l rogi frumos sa mearga pe jos.
Re: Partaj bun comun
masina intra in comunitatea matrimoniala de bunuri a sotilor , fiind achizitionata in timpul casatoriei .
investiti instanta cu actiunea de divort si partaj , daca nu va intelegeti cine sa preia masina .
investiti instanta cu actiunea de divort si partaj , daca nu va intelegeti cine sa preia masina .