Buna ziua,
Ocup de curand un post de grefier - studii medii la judecatorie, pe perioada determinata, si mi-a fost respinsa verbal cerere de recunoastere a studiilor superioare de specialitate, pe motiv ca recunoasterea ar insemna de fapt o transformare a postului in grefier studii sup, transformare care nu este posibil[ in cazul pozitiilor pe durata determinata.
As dori sa aflu parerea unei persoane avizate in dreptul muncii vizavi de aceasta imposibilitate.
Ar fi posibila recunoasterea studiilor, implicit transformarea temporara a postului pe durata determinata, iar la reintoarcerea titularului care nu are studii superioare, o noua transformare in post grefier studii medii?
Va multumesc pentru timpuL acordat si pentru amabilitate. O zi cat mai buna tuturor!
Transformare post grefier!
Re: Transformare post grefier!
este posibil, dar vădit improbabil.
şpaga ce trebuie să o dai este mult mai mare decât plusul lunar
x 12 ce l-ai primi dacă s-ar transforma postul.
şpaga ce trebuie să o dai este mult mai mare decât plusul lunar
x 12 ce l-ai primi dacă s-ar transforma postul.
Re: Transformare post grefier!
:))
ma asteptam la un astfel de raspuns.
insa, daca aveti vreo parere despre imposibilitatea transformarii postului de grefier studii medii in grefier studii superioare, deoarece este pe perioada determinata.. sunt curios sa o cunosc. Eventual, norma legala care o prevede.. pt ca mie nu mi se pare a suna tocmai bine.
Orisicat, va multumesc pentru raspuns!
ma asteptam la un astfel de raspuns.
insa, daca aveti vreo parere despre imposibilitatea transformarii postului de grefier studii medii in grefier studii superioare, deoarece este pe perioada determinata.. sunt curios sa o cunosc. Eventual, norma legala care o prevede.. pt ca mie nu mi se pare a suna tocmai bine.
Orisicat, va multumesc pentru raspuns!