Buna ziua,
as avea cateva intrebari in legatura cu o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal.
Am analizat putin procesul verbal primit acasa, nesemnat de mine si par sa fie in neregula urmatoarele:
- o buna parte din procesul verbal este indescifrabil (cel putin pentru mine)
- seria buletinului meu este gresita (este gresit un 7 care arata a 1 si un 5 care arata a 4, cel putin din punctul meu de vedere)
- datele martorului care a semnat procesul sunt inexistente. este prezent doar numele martorului si judetul de resedinta
- procesul verbal a fost incheiat pe data de 6 ianuarie 2010 desi presupusa fapta s-a produs la data de 9 decembire 2009
- procesul verbal mi-a fost adus acasa la data de 12 ianuarie 2010, deci mai mult de 30 de zile de la savarsirea presupusei fapte insa nu de la incheierea lui.
- fiind incheiat in lipsa mea, mi-a fost refuzat dreptul de a aduce alte mentiuni
Ceea ce as dori sa aflu de la dumneavoastra, este daca aceste motive sunt temeinice si legale pentru contestarea procesului verbal de contraventie, si daca da care din ele.
Ar trebui sa le notez pe toate in plangerea contraventionala ?
Daca credeti ca ajuta, as putea atasa o copie a procesului verbal.
Astept raspunsurile dumneavoastra pentru care va multumesc anticipat !
Plangere contraventionala impotriva PV
Re: Plangere contraventionala impotriva PV
ce ai observat tu sint probleme generale de care instanta in general nici macar cu se sichiseste sa le observe
oricum si in plingere si la judecata sa-ti intemeiezi critica pe faptul ca
1 starea de fapt consemnata in procesul verbal nu corespunde realitatii si martorul asistent trebuie sa sustina aceasta in fata instantei, eventual mai propui sa ti se incuvinteze un martor daca nu esi sigur pe martorul asistent
2 critici legalitatea incheierii pv respectiv data ,persoana,cnp.comunicari si altele
oricum si in plingere si la judecata sa-ti intemeiezi critica pe faptul ca
1 starea de fapt consemnata in procesul verbal nu corespunde realitatii si martorul asistent trebuie sa sustina aceasta in fata instantei, eventual mai propui sa ti se incuvinteze un martor daca nu esi sigur pe martorul asistent
2 critici legalitatea incheierii pv respectiv data ,persoana,cnp.comunicari si altele