La 29 decembrie 2009 am primit o sentinta civila avand pe rol judecarea unui litigiu de munca. In textul hotararii spune: definitiva. Executorie de drept. Cu drept de recurs in termen de 10 zile de la comunicare. La 13 ianuarie 2010 am mers la tribunal unde mi s-a aplicat o parafa pe care scrie: TRIBUNALUL.......PREZENTA COPIE FIIND CONFORMA CU ORIGINALUL AFLAT IN DOSARUL ACESTUI TRIBUNAL NR.........SE LEGALIZEAZA DE NOI.....TRIBUNALUL.....GREFIER.....DEFINITIVA. DORESC SA STIU IN ASEMENEA CONDITII SE MAI POATE DEPUNE RECURS?
ROG UN RASPUNS URGENT DREPT PENTRU CARE VA MULTUMESC.
Hotarare definitiva pe litigiu de munca
Re: Hotarare definitiva pe litigiu de munca
da, se poate depune recurs. sentinţele în litigii de muncă sunt definitive şi executorii de drept,
toate, asta până ce instanţa superioară nu se pronunţă într-un recurs îndreptat
împotriva acelei sentinţe.
dacă se depune recurs de către angajator, zic, şi acest recurs este:
- admis, atunci sentinţa poate fi anulată în tot, în parte, trimisă la rejudecare, etc, etc
- respins, atunci sentinţa devine şi irevocabilă.
dacă nu se depune recurs în termenul dat de 10 zile de la comunicarea sentinţei, atunci aceasta devine
irevocabilă prin nerecurare.
cam asta ar fi, aşa pe fugă şi în mare. tu de care parte eşti? ex-salariat? păi mergi la arhivă
şi întreabă acolo dacă s-a depus recurs împotriva sentinţei X, ori mergi la InfoKiosk şi
butonează pe acolo ce şi cum.
toate, asta până ce instanţa superioară nu se pronunţă într-un recurs îndreptat
împotriva acelei sentinţe.
dacă se depune recurs de către angajator, zic, şi acest recurs este:
- admis, atunci sentinţa poate fi anulată în tot, în parte, trimisă la rejudecare, etc, etc
- respins, atunci sentinţa devine şi irevocabilă.
dacă nu se depune recurs în termenul dat de 10 zile de la comunicarea sentinţei, atunci aceasta devine
irevocabilă prin nerecurare.
cam asta ar fi, aşa pe fugă şi în mare. tu de care parte eşti? ex-salariat? păi mergi la arhivă
şi întreabă acolo dacă s-a depus recurs împotriva sentinţei X, ori mergi la InfoKiosk şi
butonează pe acolo ce şi cum.