Buna seara!
As avea si eu o problema in care va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,daca se poate.
In data de 11.09.2009 am incheiat contractul individual de munca,prin demisie cu acordul partilor fara preaviz legal.
Acum,dupa aproape 4 luni am primit o scrisoare in care mi-i se spunea ca au sunt ceva probleme cu inventarele, cu toate ca in firma faceam inventare lunare,inventare care ieseau bine,lucru confirmat si de contabila firmei.
Intrebarea mea este daca angajatorul poate sa ma acuze de ceva sau sa imi faca ceva,dupa atata timp avand in vedere ca contractul meu de munca a expirat la data mentionata.
Va multumesc anticipat.
O seara frumoasa!
probleme cu fostul angajator
Re: probleme cu fostul angajator
te poate acuza de orice (de exemplu: de ce au ieşit minusuri la inventarele
din data de ---? adă banii înapoi, ...)
ce înseamnă "sunt ceva probleme cu inventarele"; detaliază un pic:
nu sunt semnate, nu s-au făcut, s-au pierdut, sunt plusuri, sunt scrise în creion, ... ce anume?
din data de ---? adă banii înapoi, ...)
ce înseamnă "sunt ceva probleme cu inventarele"; detaliază un pic:
nu sunt semnate, nu s-au făcut, s-au pierdut, sunt plusuri, sunt scrise în creion, ... ce anume?
Revin cu cateva detalii.
Inventarele au fost facute lunar.Fiecare inventar era calculat lunar atat de noi-angajatele din magazin-cat si de contabila firmei.Dupa ce contabila calcula inventarul confirma atat noua cat si sefului nostru daca sunt probleme sau nu.Timp de un an si jumatate cat am lucrat la firam respectiva nu au fost nici un fel de probleme,lucru confirmat de contabila,cum am mai spus.De aceea nu inteleg de ce ma acuza acum dupa aproape patru luni de la incheiarea contractului meu de munca cu aceea firma ca nu ies inventarele care la momentul respectiv-cand inca lucram in firma au fost confirmate de contabila ca fiind in regula.
Sper ca ma veti ajuta cu niste sfaturi.
V amultumesc.
Inventarele au fost facute lunar.Fiecare inventar era calculat lunar atat de noi-angajatele din magazin-cat si de contabila firmei.Dupa ce contabila calcula inventarul confirma atat noua cat si sefului nostru daca sunt probleme sau nu.Timp de un an si jumatate cat am lucrat la firam respectiva nu au fost nici un fel de probleme,lucru confirmat de contabila,cum am mai spus.De aceea nu inteleg de ce ma acuza acum dupa aproape patru luni de la incheiarea contractului meu de munca cu aceea firma ca nu ies inventarele care la momentul respectiv-cand inca lucram in firma au fost confirmate de contabila ca fiind in regula.
Sper ca ma veti ajuta cu niste sfaturi.
V amultumesc.
cand ai plecat de la firma, ti-a fost semnata fisa de lichidare la contabilitate?ana maria wrote: la momentul respectiv-cand inca lucram in firma au fost confirmate de contabila ca fiind in regula.
ai facut proces verbal de predare-primire la ce aveai in gestiune? l-ai semnat?
Buna!
Da am facut si proces verbal de predare-primire si mi-i s-a facut si lichdarea contabila pe care le-am si semnat.
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi!
Multumesc.
Da am facut si proces verbal de predare-primire si mi-i s-a facut si lichdarea contabila pe care le-am si semnat.
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi!
Multumesc.
nu au ce-ţi face. vor să te sperie ca să le dai nişte eventuali bănuţi, că nu le strică pe criza asta.
hârtii, ceva, ce ţi-au trimis? spune ce scrie în ele.
spune şi ce hârtii mai ai: PV, lichidare, ultimul fluturaş, din astea, ... scrie pe undeva de sume nelămurite
de restanţe, de imputare, ...
hârtii, ceva, ce ţi-au trimis? spune ce scrie în ele.
spune şi ce hârtii mai ai: PV, lichidare, ultimul fluturaş, din astea, ... scrie pe undeva de sume nelămurite
de restanţe, de imputare, ...
Buna, dinnou!
Nu mi-au trimis nici un fel de hartie;doar m-a contactat telefonic spunandu-mi ceea ce am mentionat in primul mesaj.
De atunci nici nu m-au mai sunat. Probabil ca aveti dreptate, vroiau doar sa ma sperie.
Dupa ce m-a contactat, i-am trimis si eu un mail in care i-am spus tot ce ma "doar".Sper sa fie totul in regula.
Multumesc pentru sfaturi m-ati mai linistit.
O seara frumoasa!
Nu mi-au trimis nici un fel de hartie;doar m-a contactat telefonic spunandu-mi ceea ce am mentionat in primul mesaj.
De atunci nici nu m-au mai sunat. Probabil ca aveti dreptate, vroiau doar sa ma sperie.
Dupa ce m-a contactat, i-am trimis si eu un mail in care i-am spus tot ce ma "doar".Sper sa fie totul in regula.
Multumesc pentru sfaturi m-ati mai linistit.
O seara frumoasa!
Rectific, dupa acea scrisoare nu mi-au mai trimis nimic doar m-au contactat telefonic.