Solicit ajutorul dvs

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Zuchiathi

Solicit ajutorul dvs

Post by Zuchiathi » 23 Dec 2009, 23:30

Avand in vedere ca este primul post al meu pe acest forum, as incepe prin a ma prezenta. Ma numesc Zuchiathi Csaba, am 20 de ani si sunt din Oradea. Am intrat pe acest forum in speranta ca voi putea primi niste informatii din partea dvs.

Dilema mea este urmatoarea . De 3 luni de zile am demarat un proiect privind amenajarea unui teren de Paintball indoor in Oradea. Dupa lungi cautari, am gasit locatia perfecta, insa m-am lovit de o mica problema . Directorul firmei pe teritoriul careia se afla hala dorita de mine a refuzat sa cedeze hala pe motiv ca in caz de accident, el ar putea fi tras la raspundere. Ii dau dreptate, avand in vedere ca hala fiind pe teritoriul firmei orice accident poate fi considerat accident de munca. As dori sa va intreb pe dvs daca ar fi posibil ca dupa semnarea contractului de comodat intre mine si firma privind cedarea halei in scopul organizarii unor jocuri de paintball , fiecare jucator sa semneze un contract individual prin care ia la cunostinta riscurile impuse de aceasta activitate precum si faptul ca firma, ca si proprietari ai halei, sunt scutiti de orice responsabilitate in caz de accident? Acest contract ar scuti firma de eventuale probleme in cazul in care (doamne fereste) vor exista mici accidente? (fiind totusi o activitate sportiva, oricat de sigura ar fi, exista riscuri) . V-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde la intrebare . Alternative mai bune sunt binevenite. Multumesc pentru timpul acordat citirii postului meu si cu aceasi ocazie va doresc Sarbatori Fericite

Post Reply