Ordonanta prezidentiala

Familiei
Post Reply
gif

Ordonanta prezidentiala

Post by gif » 03 Dec 2009, 08:35

Sant rezident in Spania, am o fetita de 8 ani care a fost incredintata de justitia spaniola mamei. Mie mi s-a dat drept de vizita la fiecare doua saptamani, in urma unei negocieri cu mama fetitei mele si avocata ei s-a ajuns la intelegerea de a-mi mai da fetita si pe fiecare miercuri, cu conditia sa platesc cu 50 euro mai mult la pensia alimentara. Era vorba de copilul meu si eram dispus sa ofer cat imi cerea. Fetita si mama sant cetateni romani. La acel asa zis proces de custodie mama a primit si dreptul sa nu pot merge in vizita in Romania
cu fetita decat cu acordul ei. Aici niciodata nu pot avea castig
de cauza si nici macar imbunatatirea conditiilor actuale sa imi vad copilul mai des caci ea are dreptul de a avea si mama si tata, nu numai tata doar cand trebuie sa plateasca pensie si sa cumpere tot ce este necesar. Vreau ca si copilul meu sa se bucure ca are tata.
Cum pot cere ca copilul meu sa poata invata limba romana
, sant dispus sa platesc un profesor, numai sa fiu lasat, deoarece mama nu este de acord.
Iar aici cu justitia este greu
deoarece "amicul" mamei ficei mel din cauza caruia s-a ajuns la despartire este avocat.
In ce conditii pot solicita, unde, cum, conditii, sau daca se poate, ordonanta prezidentiala pentru a putea veni cu fetita in vizita in tara in perioada vacantelor???. Mie imi corespunde jumatate din vacanta.
Va multumesc

ignite

Re: Ordonanta prezidentiala

Post by ignite » 03 Dec 2009, 08:56

presedintiala

gif

Re: Ordonanta presedintiala

Post by gif » 03 Dec 2009, 15:50

Buna ziua,

sant rezident in Spania, am o fetita de 8 ani carea fost incredintata de justitia spaniola mamei. Mie mi s-a dat drept de vizita la fiecare doua saptamani, in urma unei negocieri cu mama fetitei mele si avocata ei s-a ajuns la intelegerea de a-mi mai da fetita si pe fiecare miercuri, cu conditia sa platesc cu 50 euro mai mult la pensia alimentara. Era vorba de copilul meu si eram dispus sa ofer cat imi cerea. Fetita si mama sant cetateni romani. La acel asa zis proces de custodie mama a primit si dreptul sa nu pot merge in vizita in Romaniacu fetita decat cu acordul ei, si ea la la fel. Eu sant de acord sa mearga cand vrea cu fetita in Romania. Aici niciodata nu pot avea castig de cauza si nici macar imbunatatirea conditiilor actuale sa imi vad copilul mai des caci ea are dreptul de a avea si mama si tata, nu numai tata doar cand trebuie sa plateasca pensie si sa cumpere tot ce este necesar. Vreau ca si copilul meu sa se bucure ca are tata.
Cum pot cere ca copilul meu sa poata invata limba romana, sant dispus sa platesc un profesor, numai sa fiu lasat, deoarece mama nu este de acord.
Iar aici cu justitia este greu deoarece "amicul" mamei ficei mel din cauza caruia s-a ajuns la despartire este avocat.
In ce conditii pot solicita, unde, cum, conditii, sau daca se poate,
ordonanta presedintiala pentru a putea veni cu fetita in vizita in tara in perioada vacantelor???. Mie imi corespunde jumatate din vacanta.
Va multumesc

Post Reply