buna ziua!
am lucrat la o firma care a intrat in faliment. in iulie 2009 mi-a incetat activitatea cf art. 65 cmuncii.
lichidatorul a refuzat sa-mi achite salariul aferent lunii iunie, iulie, banii pe concediu, precum si salariul compensator, desi bani in contul unic exista si sunt chiar sume mari..iar ceilorlati salariati le-au fost acordate drepturile..ce ma sfatuiti sa fac? in baza carui art. sa depun o cerere in dosarul de faliment? si ce pot sa fac impotriva lichidatprului pt reaua vointa de care da dovada ( deocamdata am facut doar o plangere la ITM, unde au fost chemati si nu s-au preentat, urmand sa fie amendati).
va multumesc!
lichidator care a refuzat plata salariului catre un angajat
multumesc, facusem deja asta..acum am trimis o cerere in dosarul de faliment, in care ii cer judecatorului sindic sa le puna in vedere sa mi achite salariile..suma de bani depaseste cu mult maximul de 3 salarii medii pe economie pe care le-as putea lua prin fondul de garantare ...astept sa vad ce s-a intamplat la primul termendusterXXX wrote:îl notifici pe lichidator prin recomandată cu confirmare de primire; aştepţi să se întoarcă confirmarea de primire, ataşezi la ea notificarea şi ambele le trimiţi la ajofm, împreună cu o scrisoare în care le ceri lor să-ţi dea banii.