In cazul de fata am inaintat un recurs. Urmeaza primul termen de judecata la care reclamanta-intimata depune intampinare. Se da un termen pentru a lua cunostinta de intampinare.(respecta cele 5 zile, calculate pe zile libere dar nu ne comunicase instanta intampinarea). De aici apar anumite probleme. Eu stiam ca la urmatorul termen se pun in discutie eventualele exceptii si se solicita probe iar apoi se sustin motivele de recurs.
1.Dar niste juristi cu experienta mi-au spus ca trebuie sa fac raspuns la intampinare.Care e textul legal care prevede un asemenea raspuns? Si chiar exista?

2. In recurs (cu efect devolutiv) se poate face precizare de actiune?
3. Daca celalalt recurent a invocat anumite exceptii de care as vrea sa ma folosesc si eu in temeiul art.48 al.2- exceptie de la principiul independentei procesuale - ce modaliatte as avea la dispozitie avand in vedere ca la judecata in fond nu le-am invocat si nici prin motivele de recurs? Cred ca instanta trebuie sa tina cont de faptul ca e vorba de 2 debitori obligati solidar(recurentii) dar am mai avut diferite neplaceri cu punctul de vedere al instantei.
4. Vreau ca tot ce sustin sa fie in scris. Sau cel putin sa actionez asa cum se face de obicei.
Multumiri anticipate.