INSCRIERE VEHICULE PRIMARIE

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
postasu

INSCRIERE VEHICULE PRIMARIE

Post by postasu » 31 Aug 2009, 14:33

CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU INSCRIEREA UNOR VEHICULE PE PRIMARIE, PENTRU CARE NU EXISTA OBLIGATIVITATEA INMATRICULARII ?
CARE SUNT VEHICULELE CARE SE POT INREGISTRA PE PRIMARIE ?

angel

Post by angel » 01 Sep 2009, 09:35

PE PRIMARIE, sigur nu se inmatriculeaza nici un vehicul :-D , la primarie insa,poate... :roll:

postasu

Post by postasu » 01 Sep 2009, 14:37

multumesc angel pentru corectura........... :aplauze:

angel

Post by angel » 01 Sep 2009, 15:31

cu placere! :grin: ,chiar m-a amuzat postarea ta.Mai auzisem expresia"ma pun pe tren",dar "inmatriculat pe primarie ,nu."
si chiar nu stiu daca exista vehicule care se inmatriculeaza la primarie.eu n-am auzit asa ceva. te referi doar la vehicule sau si la autovehicule?...ca de ex. caruta este un vehicul cu tractiune animala si se inamtriculeaza(inregsitreaza) la primarie,dar restul vehiculelor si autovehiculelor se inmatriculeaza la Politie.

Irsido

Post by Irsido » 02 Sep 2009, 11:52

Cred ca se referea ca Primaria sa fie proprietarul acelor autovehicule....

angel

Post by angel » 02 Sep 2009, 12:06

M-am gandit si la ipoteza asta.Insa a zis "vehicule" si nu autovehicule",deci nu stiu daca o primarie isi cumpara asa ceva...si il interesa sa nu exsite obligativitatea inmatricularii.
Si apoi, mi-a multumit pt." corectura",ceea ce mi-a demonstrat o data in plus ca am intuit bine initial si ca e doar o expresie/ regionalism din cele postate anterior de mine, in care se foloseste "pe" in loc de "la/in"etc...

kynes

Post by kynes » 02 Sep 2009, 12:36

Sunt vehicule care nu sunt supuse inmatricularii, ci inregistrarii la primarie, pentru a putea circula pe drumurile publice.
Intra in categoria asta carutele, tractoarele agricole, mopedele - motoscooterele alea, daca au o capacitate sub 50 cm cubi. Astea-s alea pe care le stiu eu, din auzite, or mai fi si altele prevazute in lege...

angel

Post by angel » 02 Sep 2009, 12:41

deci, s-a elucidat misterul.eu stiam doar de carute..deci mai sunt si altele.

Post Reply