s/a admis o contestatiune la INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
draudiu

s/a admis o contestatiune la INM

Post by draudiu » 30 Aug 2009, 11:57

Ati vazut ca s/a admis o contestatie la civil?

E vorba despre grila 4 intrebarea nr. 7.

Daca nu o admiteau il contraziceau in mod flagrant pe Birsan care formuleaza absolut identic in cartea sa, cu modul in care a formulat comisia raspunsul de la lit. a) si pe care initial nu il considerasera valabil.

Succesuri va urez!

luxor23

Post by luxor23 » 30 Aug 2009, 12:01

va avantajeaza intrebarea anulata?

draudiu

Post by draudiu » 30 Aug 2009, 12:12

luxor23 wrote:va avantajeaza intrebarea anulata?

ma intrebati pe mine personal sau intrebati in eter?

pentru ca eu personal nu am ce sa va raspund.

luxor23

Post by luxor23 » 30 Aug 2009, 12:18

este o intrebare adresata tuturor forumistilor care au participat la examen.

draudiu

Post by draudiu » 30 Aug 2009, 12:22

luxor23 wrote:este o intrebare adresata tuturor forumistilor care au participat la examen.

Ok.

Oricum vad ca nu prea are succes "dezvaluirea" mea, in exclusivitate.

N/as avea multe zile ca ziarist, cu acest tip de stiri.

kiki2009

Post by kiki2009 » 30 Aug 2009, 13:03

pe mine personal da,pentru ca in examen mi s-au parut toate corecte,asa incit mi-am zis ca trebuie sa elimin aleator una(cu banu :lol: ).am urcat 1 pct.

draudiu

Post by draudiu » 30 Aug 2009, 13:26

kiki2009 wrote:pe mine personal da,pentru ca in examen mi s-au parut toate corecte,asa incit mi-am zis ca trebuie sa elimin aleator una(cu banu :lol: ).am urcat 1 pct.

felicitari!
la cate puncte ai ajuns?

kiki2009

Post by kiki2009 » 30 Aug 2009, 14:45

mersi.75.dar ma tem ca suntem cam multi peste barem

draudiu

Post by draudiu » 30 Aug 2009, 14:51

kiki2009 wrote:mersi.75.dar ma tem ca suntem cam multi peste barem

de ce crezi asta?

anul trecut am vazut ca s/a intrat si cu 71.
75 e deja peste ce a fost anul trecut.

plus ca anul asta am vazut ca au fost mai multe locuri scoase la concurs.

succes oricum

kiki2009

Post by kiki2009 » 30 Aug 2009, 15:16

mersi de urare.tind sa cred asta pentru ca ,dintr-un grup restrins de fosti colegi(5) am trecut baremul 3.si parca testele de civil au fost mai abordabile anu asta

draudiu

Post by draudiu » 30 Aug 2009, 15:31

kiki2009 wrote:mersi de urare.tind sa cred asta pentru ca ,dintr-un grup restrins de fosti colegi(5) am trecut baremul 3.si parca testele de civil au fost mai abordabile anu asta

in schimb, altii cu experienta pe forum (IGNITE) spuneau nivelul de dificultate e comparabil cu cel de anul trecut.

colegii tai din grupul de 5 cate puncte au facut?
intreb asta pentru ca o noua diferentiere se va face si la testul de rationament logic si inca una se va face la interviu.
asa ca nu e cazul sa pierzi increderea.

kiki2009

Post by kiki2009 » 30 Aug 2009, 17:59

draudiu wrote:
kiki2009 wrote:mersi de urare.tind sa cred asta pentru ca ,dintr-un grup restrins de fosti colegi(5) am trecut baremul 3.si parca testele de civil au fost mai abordabile anu asta

in schimb, altii cu experienta pe forum (IGNITE) spuneau nivelul de dificultate e comparabil cu cel de anul trecut.

colegii tai din grupul de 5 cate puncte au facut?
intreb asta pentru ca o noua diferentiere se va face si la testul de rationament logic si inca una se va face la interviu.
asa ca nu e cazul sa pierzi increderea.
72 respectiv 78.nu e vorba,nu imi pierd increderea,dar nu prea imi place sa depind de testul de rationament.din pacate,uzura psihica,stresul si nesomnul m-au afectat la examenul de drept(dar probabil pe majoritatea candidatilor)

ariam

Post by ariam » 30 Aug 2009, 18:08

A mai participat vreunul dintre voi la concursurile din anii anteriori? Si daca da, cu ce rezultate?

kiki2009

Post by kiki2009 » 30 Aug 2009, 18:45

eu anul trecut cu 65p,ceilalti 68 respectiv 63.

ariam

Post by ariam » 30 Aug 2009, 19:02

Ati avut punctaje mari si anul trecut, la o grila recunoscuta ca fiind foarte dificila. De ce te miri ca ati facut peste 70? Daca ati mai si plecat dintr-o facultate unde profesorii nu-si prea fac treaba ati avut de unde sa cresteti, recuperand ce nu ati invatat in facultate.

Pe de alta parte, cei care au conceput grilele au avut (banuiesc) in vedere si faptul ca anul asta sunt scoase mai multe locuri la concurs. Ar fi normal sa fi coborat putin stacheta.

Post Reply