s/a admis o contestatiune la INM
s/a admis o contestatiune la INM
Ati vazut ca s/a admis o contestatie la civil?
E vorba despre grila 4 intrebarea nr. 7.
Daca nu o admiteau il contraziceau in mod flagrant pe Birsan care formuleaza absolut identic in cartea sa, cu modul in care a formulat comisia raspunsul de la lit. a) si pe care initial nu il considerasera valabil.
Succesuri va urez!
E vorba despre grila 4 intrebarea nr. 7.
Daca nu o admiteau il contraziceau in mod flagrant pe Birsan care formuleaza absolut identic in cartea sa, cu modul in care a formulat comisia raspunsul de la lit. a) si pe care initial nu il considerasera valabil.
Succesuri va urez!
kiki2009 wrote:mersi de urare.tind sa cred asta pentru ca ,dintr-un grup restrins de fosti colegi(5) am trecut baremul 3.si parca testele de civil au fost mai abordabile anu asta
in schimb, altii cu experienta pe forum (IGNITE) spuneau nivelul de dificultate e comparabil cu cel de anul trecut.
colegii tai din grupul de 5 cate puncte au facut?
intreb asta pentru ca o noua diferentiere se va face si la testul de rationament logic si inca una se va face la interviu.
asa ca nu e cazul sa pierzi increderea.
72 respectiv 78.nu e vorba,nu imi pierd increderea,dar nu prea imi place sa depind de testul de rationament.din pacate,uzura psihica,stresul si nesomnul m-au afectat la examenul de drept(dar probabil pe majoritatea candidatilor)draudiu wrote:kiki2009 wrote:mersi de urare.tind sa cred asta pentru ca ,dintr-un grup restrins de fosti colegi(5) am trecut baremul 3.si parca testele de civil au fost mai abordabile anu asta
in schimb, altii cu experienta pe forum (IGNITE) spuneau nivelul de dificultate e comparabil cu cel de anul trecut.
colegii tai din grupul de 5 cate puncte au facut?
intreb asta pentru ca o noua diferentiere se va face si la testul de rationament logic si inca una se va face la interviu.
asa ca nu e cazul sa pierzi increderea.
Ati avut punctaje mari si anul trecut, la o grila recunoscuta ca fiind foarte dificila. De ce te miri ca ati facut peste 70? Daca ati mai si plecat dintr-o facultate unde profesorii nu-si prea fac treaba ati avut de unde sa cresteti, recuperand ce nu ati invatat in facultate.
Pe de alta parte, cei care au conceput grilele au avut (banuiesc) in vedere si faptul ca anul asta sunt scoase mai multe locuri la concurs. Ar fi normal sa fi coborat putin stacheta.
Pe de alta parte, cei care au conceput grilele au avut (banuiesc) in vedere si faptul ca anul asta sunt scoase mai multe locuri la concurs. Ar fi normal sa fi coborat putin stacheta.