Sunt intr-o mare incurcatura:
in 2004 am rugat un prieten sa scoata un credit in numele nostru(pt ca nu indeplineam conditiile bancii).Am facut un contract de vanzare-cumparare de mana(fara notar pt ca nu stiam la vremea respectiva ca pot sa ma trec in C.F. daca este ipotecat de banca) si o conventie prin care recunoaste ca ap. este al nostru, ca noi am platit avansul si toate cheltuielile la banca si noi ne obligam ca in fiecare luna sa platim rata pana ce se termina creditul, dupa care sa-l trecem ap pe noi.
Inainte cu un an(asta am aflat acum) prietenul pe care este trecut ap. a avalizat un BO pt o firma, BO care a fost introdus spre decontare si nedecontat.Noi ne-am trezit cu citatie pe numele prietenului de la un exe jud. cum ca ne scoate ap la licitatie.Am angajat un av sa validam contractul nostru de mana.Executorul stia de actiunea noastra, dar a mers mai departe cu executare.A facut o a 2-a licitatie(la 75% din valoare), dar nu s-a cumparat de nimeni, iar atunci firma care trebuia sa-si recupereze banii si-a adjudecat apartamentul.Noi am facut contestatie la executare, care inca este pe rol.Am primit citatie ca trebuie sa predam imobilul, dar culmea era un alt dosar executional(cu un alt nr.)in care ne-a introdus si pe noi, inclusiv la plata taxei de exe.Am mers la tribunal si am facut contestatie si la acest dosar executional, proces care urmeaza sa inceapa.Si de aceasta contestatie executorul a fost informat, dar si-a continuat actiunea.
Azi am primit citatie prin care mi se spune ca in data de 2.09.2009 ora 9 sa fim acasa ca sa predam ap.Eu procesele pe care le am pe rol au termene pe 3.09.2009.
Sunt disperata nu mai stiu ce sa fac!!!

Chiar nu este o actiune care sa opreasca aceasta evacuare?(Am dovezi ca noi am depus banii lunar la banca, utilitatile care am reusit sa le trec pe noi sunt platite lunar, vor venii vecinii sa declare ca noi am stat aici...etc), am 3 procese pe rol: 2 contestatii si cel cu validarea contractului.
Va rog sa ma ajutati!Sunt o mama disperata cu 2 copii.Oare nu este nimic cu care sa opresc evacuarea?Voi ajunge pe stada?
p.s. Mi-a spus cineva de suspendarea exe cu plata unei cautiuni de 10% din valoare, bani care nu-i am sa-i depun pt ca este vorba de 13500 lei noi.