va rog sa-mi dati si mie un sfat....sau o indrumare:sotul meu a parasit domiciliul de 6 luni si sta la mama lui;in decurs de 3 ani a plecat de 6 ori,de fiecare data cu scandal, urlete,jigniri;in cele5 dati venea inapoi spasit,acum e turbat la propriu pt ca nu vreau sa-l mai primesc si nu stie cum sa se razbune.
avem un baietel de 2 ani si 9 luni si sta cu mine,eu mai am din prima casatorie o fiica de 15 ani,toti locuim la parintii mei.
am ajuns sa-mi fie groaza sa ies din casa cand el e liber pt ca ne urmareste si incepe cu urlatul,ma face in toate felurile posibile si ma agreseaza fizic:ma ciupeste si ma invineteste,ma bruscheaza,arunca cu obiecte in mine si ma trage de par...etcstiu ca e penibil,dar ce sa fac?vine la scara blocului si suna cu orele le interfon si ne face pe toti in toate felurile ca sa-i dau copilul sa-l ia
eu nu vreau sa il dau pt ca este un om iresponsabil si nu are grija de copil;niciodata nu s-a ocupat de baietel,nu stie ce mananca,cat,iar copilul face un tratament cu medicamente
ieseam cu baietelul si cu sotul doar ca sa nu-l las singur ,dar nu mai pot rezista......cand il dadeam il tinea cu orele si-l indopa cu dulciuri ,desi ii spuneam sa n-o faca,il ducea acasa la maica-sa mai bine decat sa-l plimbe pe afara...sunt multe de spus.ideea e ca si-a batut joc de mine ,de copiii mei si de parintii mei si o face mereu.
ce as putea face eu?unde sa ma adresez?
agresiune fizica si verbala
ati introdus actiune de divort, respectiv incredintare minor?
pt. agresiuni si...scandalurile care le face, sunati la 112 si faceti sesizare.
va fi amendat pt tulburarea linistii si ordinii publice.
pt. agresiuni, faceti plangere, dar ar fi indicat sa va luati si un cetificat IML.
cu privire la minor are dreptul sa-l vada oricand doreste, daca o hotarare judecatoreasca nu a dispus altfel :(
pt. agresiuni si...scandalurile care le face, sunati la 112 si faceti sesizare.
va fi amendat pt tulburarea linistii si ordinii publice.
pt. agresiuni, faceti plangere, dar ar fi indicat sa va luati si un cetificat IML.
cu privire la minor are dreptul sa-l vada oricand doreste, daca o hotarare judecatoreasca nu a dispus altfel :(