retrocedare teren

Discutii privind procedura civila
Post Reply
liuli_g

retrocedare teren

Post by liuli_g » 29 Jul 2009, 13:26

Mostenesc un teren care a fost luat de stat pentru a se construi un spital in perioada 1950-1965. Am pierdut termenul la L10 din motive de sanatate. Am facut cerere la L18 (D247), la Primarie unde am fost respinsa pe motiv ca este domeniul public. Am fost trimisa la Prefectura care mi-a respins dosarul pa acelasi motiv.
Am facut actiune in judecata-civil, situatia materiala nu-mi permite sa-mi angajez un avocat si de aceea va rog din suflet sa ma ajutati.
Am solicitat expertiza cadastrala din care a rezultat ca 40% din suprafata este libera de constructii-spatiul verde. Precizez ca spitalul respectiv are o curte f mare in care sunt 3 parcari mai tot timpul goale, o suprafata de teren este inchiriata la boticari (bautura tigati si tot felul..), si o suprafata de teren a fost retrocedata unui particular. Din terenul altui spital a fost retrocadata o suprafata de teren pe care se construieste o vila, caz pe care il cunosc personal.
Ce pot sa mai fac pentru ca as dori sa obtin terenul liber iar pentru restul teren la schimb sau despagubire?? Pot sa mai fac o completare la actiune si sa mai solicit ceva??? Pe teren au fost si constructii care au fost demolate. Nu s-au primit despagubiri.
Va multumesc !

vulpacris

Post by vulpacris » 29 Jul 2009, 17:25

Bine.

Nu va panicati si incepeti cu inceputul. :)

1) Ce ati cerut, eventual citati, prin cererea depusa la judecatorie, dar exact, cuvant cu cuvant, ceea ce au si judecatorii in dosar ?

2) Prin expertiza s-a identificat si s-a constatat faptul ca amplasamentul imobilului revendicat de dvs., conform actelor de proprietate pe care le aveti, este unul si acelasi cu amplasamentul ocupat de spital ?

3) Cand este urmatorul termen de judecata si ce probe mai trebuiesc administrate ?

Raspundeti la aceste intrebari si continuam. :)

:cafea:

Post Reply