sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac
sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac
am rugamintea de a ma ajuta cineva macar cu un sfat ,lucrez la o inst de stat de 20 de ani in functia gestionar ,acum o saptamana ma chemat contabilul sef de a ma instinta ca incepand cu 15 voi prelua depozitul de mat feroase si neferoase .am in trebat daca refuz ce se va intampla si mia zis ca voi fi disponibilizata .ok am acceptat dar ulterior la aceast dep gest se judeca ptru niste sustrageri de cupru .a inceput inventarierea conform legi se cantareste tot ,comisia de inventariere impreuna cu contab sef mau chemat si mi-au spus ca nu se poate cantari din motivul tonelor foarte mari de feroase si neferoase fiind depozitate in curtea intreprinderi mentionez ca este o intrep de stat si cuprul este depozitat inr-o magazie din tabla cu un lacat si un sigiliu .sa povestesc pe scurt sa facut inventariere vizuala cu mentiuni in procesul verbal de predare -primire .azi am facut scris la director pentru schimbarea materialelor neferoase ,cupru in containare ,precizez ca aceste containare exista dar cu altfel de materiale .zilnic sigilez si predau pe proces-verbal aceste magazii la paza mobila .va rog sa ma ajute cineva cu niste sfaturi conform legi pentru a prevenii sa nu se fure si sa platesc eu .sincer nu stiu ce sa mai fac sa ma acopar cu acte legale ca este o gestiune foarte periculoasa si stiu sigur ca organizarea in aceasta instit este foarte delasatoare si saraci gestionari platesc nevinovati sau intamplat en cazuri de sustrageri si infractiuni ,defapt pe cine intereseaza din conducere doare este intrp de stat se gasesc tapi ispasitori .rog respectuos sa imi raspunda cineva specializat in domeniul munci si daca are timp sa imi dea niste sfaturi ,va multumesc adesa mea de email este nyc_pitik@yahho .com
una e sa predai si alta sa preiei. poate tu predai un nr de x kg de mat feroase si ne feroase, dar de unde ai certitudinea ca ai preluat acelasi nr. sincer nu stiu ce sfat ai putea primi. cred ca 1. asta eu cred ca ar fi munca de sisif. parerea mea e ca ar trebui sa faci inventar seara cd pleci, si de dim cd vii. totul ar trebui notat, iar in caz ca a disparut ceva in timpul noptii sa plateasca cei care sunt lasati de paza si care au atributii in acest sens. dar cum ziceam, e imposibil. poate vine altcineva cu un sfat mult mai bun decat al meu.