prestare servicii

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
caif

prestare servicii

Post by caif » 14 Jul 2009, 10:19

Salut,

De curand am inceput sa imi renovez casa si binenteles am cautat meseriasi, am gasit si am negociat la pret dar fara a incheia vreun act sau ceva asemnator, problema este ca eu am fost plecat si a lasat-o pe maicamea iar ea le-a dat bani si au promis ca vin dupa terminarea week-endului sa termine iar cand am venit acasa am vazut ce bataie de joc a iesit si binenteles indignat am cerut sa fie remediate. Problema e ca au veni si cand au vazut ce au facut si ce trebuie sa faca ca sa remedieze au plecat.
As vrea sa stiu daca se poate face ceva legal pentru a imi recupera din paguba tinad cont ca nu exista nici un act, daca se poate face vreo expertiza sa se constate problemele si sa urmeze un proces.

demonica

Post by demonica » 14 Jul 2009, 20:02

Nu poti sa faci decat sa platesti pe altii...la sfarsitul lucrarii, cu mesterii care au incasat si n-au facut ce-ti doreai ai avut ghinion, nu ai cum sa dovedesti ca ai platit vreo suma sau ca ei ar fi incasat suma X de la tine sau de la mama ta.
Pe viitor fi mai prevazator

caif

Post by caif » 14 Jul 2009, 20:54

mda legal nu se poate face dar se poate face ceea ce au facut ei ca un raspuns la maestria lor. la urma urmei e un principiu fizic " orice actiune genereaza o reactiune egala in modul".

scuze pentru dezacordul titlului si a altor greseli!!!!!!!!!!!!!!!!

Post Reply