HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca la noi la nimenea...
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca la noi la nimenea...
Intr-o zi l-am gasit in curtea mea pe vecin lipind polistiren pe calcanul lui aflat pe hotar . l-am injurat i-am dezlipit ultima placa de polistiren pe care o mai avea finisat si l-am dat afara( ca nu mi-a cerut voie sa intre in curtea mea ) . Am chemat politia (pentru ca el a devenit recalcitrant ,m-a amenintat .. )si m-au acuzat de devastare
. Parchetul m-a amendat administrativ cu 10 milioaneeeeeeeeeeee,vecinul cere alte 10 pt.prejudiciul adus(injuraturi si o placa de polistiren)..... 8O CE MA FAC???M-OR IERTA JUDECATORII? neavind martori si nici probe ca sa ma disculp ce sanse mai am sa scap ..... [/b]

erau si martori ,dar erau in casa si au vazut pe fereastra tot ce s-a intamplat !!!
mai mult cand l-ai rugat frumos sa paraseasca curtea a inceput sa te ameninte cu moartea, te-a injurat , te-a impins ai cazut pe jos si ulterior cei din casa ta au sarit in ajutorul tau si mai bagi tu .........da asa in limita bunului simt.
Al dracun cu polistirenul lui !!!!!

mai mult cand l-ai rugat frumos sa paraseasca curtea a inceput sa te ameninte cu moartea, te-a injurat , te-a impins ai cazut pe jos si ulterior cei din casa ta au sarit in ajutorul tau si mai bagi tu .........da asa in limita bunului simt.
Al dracun cu polistirenul lui !!!!!

De ce te-a amendat organul de politie? Tulburarea ordinii publice sau pt simplul motiv ca i-ai determinat sa se deranjeze sa vina pana la locul faptei? Ca nu e o reactie normala a politiei sa il sanctioneze pe cel care le solicita ajutorul. Ce anume are martorul celeilalte parti de declarat impotriva ta? A fost o reactie de violenta verbala in aparare sau a fost un atac?
...eeeeeeeeeee au fost certuri dese inca de la granituire (deaia intra fara voie pe furis omu de parca i se cuvine tot.._ politia chemata de mine nici macar nu a facut proces verbal la fata locului, ma lua la sectie (n-am mers..)....desi am chemat-o de 3 ori ca vecinu tot voia sa intre peste zid(1,70m) sa puna polistiren(construia si izola concomitent) ......dupa 7 luni am dat declaratii la politie in fata unui tip care era in curtea vecinului in timpu incidentului si pe care l-am intrebat daca e de la primarie ca sa constate abuzul si nu a zis decit:"m-ai taci din gura ce ai atitea pretentii!"fara sa-si decline identitatea
PE SCURT: mie m-i s-a pus capsa pe vecin ca nu a cerut voie sa intre... dupa ce ca i-am dat terenu sa faca el gard de beton mai vrea si polistiren de 10cm +tencuiala(de parca traim in Alask sa-l bata vintu
) si hotaru e de lung de 40m... ... m-a "ars " prea mult
cu tupeu si blaturi..ata ete..

ESTEEEEEEEEEEEEE .....GASII SI MARTORIII!!!!.MULTZAM MACHE!machedon wrote:erau si martori ,dar erau in casa si au vazut pe fereastra tot ce s-a intamplat !!!![]()
Al dracun cu polistirenul lui !!!!!![]()
![]()