asistent de cercetare - cercetator stiintific ?

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Codrina

asistent de cercetare - cercetator stiintific ?

Post by Codrina » 19 Jun 2009, 16:20

Buna ziua!
Am o problema pentru care inca nu am gasit un raspuns.
Despre ce este vorba? Am terminat un doctorat, am facut un post-doctorat iar momentan sunt angajata pe un proiect intr-o universitate din Ro. La Resurse Umane se pune problema pozitiei pe care sunt incadrata: asistent de cercetare sau cercetator stiintific, cu "preferinte" spre asistent de cercetare? Mentionez ca in timpul post-docului am fost angajata ca cercetator stiintific!! Mai mult, am cautat pe net si am gasit regulamente de la cateva universitati in ce priveste statul doctorandului unde se mentioneaza ca doctorandul este asistent de cercetare in perioada stagiului de pregatire si cercetator stiintific in perioada programului de cercetare stiintifica. Ca urmare, mi se pare un pic deplasat ca dupa ce ai obtinut un titlu de doctor, ai facut un post-doc ca cercetator stiintific, sa fii incadrat brusc ca asistent de cercetare!!! S-a mai confruntat cineva cu o situatie similara sau poate cineva sa imi indice un site unde se gaseste clar mentionata diferenta dintre asistent de cercetare si cercetator stiintific?? Multumesc!!!!
Codrina

dusterXXX

Post by dusterXXX » 19 Jun 2009, 22:56

văd posibil "sa fii încadrat brusc ca asistent de cercetare" dacă în organigrama / statut de funcţii a univ., în acest moment, au doar acest post vacant aprobat. până (şi dacă) apare ceea ce doreşti, se poate să mai treacă ceva vreme. nu văd cum i-ai putea obliga să te pună pe post de cercetător acuma-ni.

Post Reply