Buna tuturor !
Am o decizie pronuntata de ICCJ in septembrie anul trecut intr-un recurs la un proces civil (am citit-o pe internet si mi s-a confirmat telefonic).
Am cerut in scris o copie a motivelor deciziei iar apoi am cerut o copie legalizata a hotararii redactate cu motive, trimitand chitanta ceruta de ei si timbru judiciar.
Nu mi-au trimis nici pana acum nimic, iar la telefon imi zic ca nu este redactata si sa mai astept...
Cat ?!
Ce pot face sa-i determin sa mi-o trimita?
necomunicare motive decizie recurs
Cerere catre presedintele de instanta prin care ceri respectarea termenului din 264 c.pr.civ., de 30 zile pentru motivarea si redactarea hotararii.
Cererea o poti transmite prin email pe adresa biroului de relatii cu publicul.
Sunt obligati sa-ti raspunda pe aceeasi cale in termen de 10 zile.
Nu te bucura
ca or sa fie intre 30-45 zile, dar cand vor raspunde iti vor spune ca este redactata si ca ti-a fost trimisa prin posta.

Nu te bucura

Neobositul vulpacris.
Deci daca nu am primit raspuns la acestea, de ce as primi prin email ?!
Si cum adica sa-mi raspunda ca este redactata si ca mi-a fost trimisa prin posta, de vreme ce si telefonic imi spun ca nu a fost redactata?!
Unde pot fi reclamati ?
Am trimis deja 3 (trei) cereri prin posta normala cu confirmare de primire si n-am primit raspuns la nici una (adresate sectiei civile a ICJJ insa fara invocarea "termenului din 264 c.pr.civ.").vulpacris wrote:Cerere catre presedintele de instanta prin care ceri respectarea termenului din 264 c.pr.civ., de 30 zile pentru motivarea si redactarea hotararii.
Nu te bucura![]()
ca or sa fie intre 30-45 zile, dar cand vor raspunde iti vor spune ca este redactata si ca ti-a fost trimisa prin posta.
Deci daca nu am primit raspuns la acestea, de ce as primi prin email ?!
Si cum adica sa-mi raspunda ca este redactata si ca mi-a fost trimisa prin posta, de vreme ce si telefonic imi spun ca nu a fost redactata?!
Unde pot fi reclamati ?
Si atunci de ce pe pagina lor http://www.scj.ro/s_civila.asp la litera G) se arata cum pot fi obtinute copii legalizate de pe hotărârile pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia civilă şi de proprietate intelectuală ?! Ba chiar arata acolo ca se elibereaza si copii legalizate iar eu am platit acele taxe si le-am trimis chitantele.machedon wrote:s-ar putea ca la momentul la care dvs. veti veni personal la arhiva ICCJ sa va spuna cu zambetul pe buze ca deciziile din recurs nu se comunica (si au dreptate) si ca dosarul a plecat la instanta de fond deoarece aceasta este instanta competenta sa legalizeze sentintele si deciziile.
Si dealtfel telefonic mi-au zis, si-mi zic tot timpul ca nu este redactata nu ca nu se comunica... (nu se comunica daca nu ceri!).
Am sentimentul ca nu vor sa mi-o comunice (din motive obscure).
Unde pot fi reclamati ?! La CSM ?