accident soldat cu deces
accident soldat cu deces
Dupa ce tatal meu a fost ucis pe trecerea de pietoni de un sofer la 1 octombrie 2008, nici pana in ziua de azi nu s-a avansat prea mult cu cercetarile sau cum se mai numesc procedurile. Stiu doar atat ca dosarul a ajuns de la politia rutiera la cercetari penale politie, a avut loc o audiere a invinuitului si s-a mai cerut o expertiza, desi politia rutiera a considerat ca nu ar fi nevoie, fiind clar ce s-a intamplat (lovirea pietonului angajat regulamentar pe zebra). Si de atunci nimic...V-as ruga sa-mi spuneti ce ar mai trebui facut ca sa nu treneze toata aceasta afacere pt. ca ma tem sa nu se faca tot felul de mis-masuri ca sa iasa soferul nevinovat...Mentionez ca am depus plangere penala si ne-am constituit parte civila. Nu am fost contactati de nimeni nici pentru audieri, nici pentru discutii - nimic...Cat dureaza o treaba din aceasta???
In caz similar a durat 3 ani pana la obtinerea hotararii de condamnare defintiva.
Insa in dosar lucrurile au mers relativ bine. Daca se trage de timp prin expertize, inca o expertiza la instanta de fond, contraexpertiza si eventual si ceva casari, dosarul poate dura mai mult.
La pitesti o vatamare corporala din 2006 este inca la parchet:D
Insa in dosar lucrurile au mers relativ bine. Daca se trage de timp prin expertize, inca o expertiza la instanta de fond, contraexpertiza si eventual si ceva casari, dosarul poate dura mai mult.
La pitesti o vatamare corporala din 2006 este inca la parchet:D