@ agenda & Kinga
Dar ce, voi va considerati cumva mai "fraiere"

sau sa zicem "slab pregatite" decat avocatii de "afara"?
Au invatat ei mai mult decat voi ?
Mie mi se pare ca nu, si ca este tocmai invers.
Orice avocat de afara ramane siderat cand vede ca, oricate probe a depus, oricat a citat din lege, si oricata jurisprudenta a invocat, judele a ramas impasibil si i-a respins cererea ca neintemeiata, razandu-i in fata, ca el este independent.
Este usor sa practici avocatura intr-o tara in care sistemul este cat de cat normal, si in marea lor majoritate hotararile sunt previzibile.
Din punctul asta de vedere avocatii care reusesc sa castige procesele in Romania, unde numai previzibile nu poti sa spui ca sunt hotararile judecatoresti (ca mai multe sanse ai daca incerci sa ghicesti numerele la loto, decat ce o sa pronunte judele) sunt de laudat si dovedesc ca sunt mai bine pregatiti decat cei de afara.
Asa ca de ce sa accepte conditii injositoare sau dezavantajoase, care i-ar rapi independenta pe care o are acum.
In definitiv nu ea i-a contactat pe ei, ci invers, si atunci trebuie sa discute ca de la egal la egal conditiile de parteneriat, raportandu-se bineinteles si la volumul de munca suplimentar, precum si la aportul pe care o sa-l aiba fiecare parte in acest parteneriat.
Asa mi se pare mie corect, si astea sunt motivele pentru sfatul pe care i l-am dat.
Deci sfatul nu este nul de drept, ca acum l-am si motivat "din oficiu".